El sem hiszed, mivel lepte meg Meghan Markle a királynőt

Forrás: AFP -
karácsony Erzsébet királynő Meghan Markle ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mivel lepte meg Meghan Markle II. Erzsébet királynőt, az ajándékon az egész család nagyot nevetett.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Meghan Markle olyan kivételezésben részesült, amelyben korábban Katalin hercegné sem: még a házasságkötés előtt, menyasszonyként együtt karácsonyozhatott a vőlegényével, Harry herceggel és a királyi családdal. Ha pedig így történt, természetesen ajándékkal is kedveskedett II. Erzsébet királynőnek, méghozzá - a Daily Star Online értesülései szerint - egy éneklő plüss hörcsöggel. Állítólag mind az uralkodó, mind annak kutyája nagyon örült a játékszernek, a kis corgi azonnal el is kezdett vele játszani. Bár elsőre kissé meghökkentően hangzik, az egész család viccesnek találta és nagyot nevetett a meglepetésen.

Egy éneklő plüss hörcsöggel lepte meg Meghan Markle II. Erzsébet királynőt Forrás: AFP
Natalie Portman meglepő videót osztott meg a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-natalie-portman-meglepo-videot-osztott-meg-instagramjan.htmlNatalie Portman végre regisztrált az Instagramra, de mindezt csupán egy mozgalom kedvéért tette. TV + Sztárok--Gyermekkori trauma miatt retteg a pottyantós WC-től Pumped Gabo http://www.life.hu/sztarok/20180107-gyermekkori-trauma-miatt-retteg-a-pottyantos-wc-tol-pumped-gabo.htmlKiderült, miért rettegett a dzsungelben Pumped Gabo a pottyantós WC-től: egy gyermekkori trauma áll a háttérben. TV + Sztárok--Gyászol Christina Aguilera: 17 év után vesztette el társáthttp://www.life.hu/sztarok/20180107-gyaszol-christina-aguilera-17-ev-utan-vesztette-el-kutyajat.htmlHatalmas veszteség érte Christina Aguilerát az új esztendő első napjaiban, szeretett kutyájától kellett örökre búcsút vennie. TV + Sztárok--Újra kisminkelte magát Szabó Zsófi, meg sem látszik, mennyire fáradt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ujra-kisminkelte-magat-szabo-zsofi-meg-sem-latszik-mennyire-faradt-foto.htmlÚjra kicsípte magát az újdonsült anyuka, Szabó Zsófi: tévéstáb érkezett hozzá, ezért volt szüksége némi sminkre, csinosabb ruhára. TV + Sztárok--Ricky Martin meztelenül sétálgat a fürdőszobában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ricky-martin-meztelenul-setalgat-a-furdoszobaban-foto.htmlRicky Martin újra megvillantotta már-már védjegyévé vált feszes fenekét, ezúttal egy merész fotóval tudatta rajongóival, hogy Las Vegasban van. TV + Sztárok--Csak csont és bőr: rémisztő fotók jelentek meg Tara Reidrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-csak-csont-es-bor-remiszto-fotok-jelentek-meg-tara-reidrol.htmlElőnytelen fotók készültek Tara Reidről, a vékony színésznőt Mexikóban, a tengerparton kapták le a lesifotósok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.