Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből. Az elnök szerint esély sincs arra, hogy újra taggá válhasson a színművész.

Az utóbbi időben több botrányba is belekeveredett Oszter Sándor. Befolyással való üzérkedéssel vádolták, majd építkezése miatt a diósjenőiek akadtak ki rá. Ezúttal pedig az is kiderült, hogy a Máltai Lovagrend kitagadta a színművészt az egyesületből.

A Bors azt írja, a most 69 esztendős Oszter Sándort évekkel ezelőtt lovaggá ütötték, de végül alkoholproblémái és vállalhatatlan viselkedése miatt eltávolították a szövetségből. Prof. Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének elnöke a lapnak csupán annyit mondott, hogy közösen döntöttek az eltávolítás mellett, ám etikai okokra hivatkozva nem adott bővebb magyarázatot.

Oszter Sándort kirúgták a Máltai LovagrendbőlForrás: MTI/Zih Zsolt

Úgy tűnik, arra pedig esély sincs, hogy egyszer újra tag legyen a színművész.

Az eltávolítása óta eltelt időszakban lezajlott események miatt egész biztos, hogy nincs rá esély, hogy valaha is visszatérjen a lovagrendbe. Akkor még békésen elváltunk, és ha azóta mintaszerű életet élt volna, ma nyitva lenne a kapu a visszatérésére, de az azóta történt események miatt szó sem lehet róla" – mondta az elnök.