Máltai Lovagrend kirúgás Oszter Sándor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből. Az elnök szerint esély sincs arra, hogy újra taggá válhasson a színművész.

Az utóbbi időben több botrányba is belekeveredett Oszter Sándor. Befolyással való üzérkedéssel vádolták, majd építkezése miatt a diósjenőiek akadtak ki rá. Ezúttal pedig az is kiderült, hogy a Máltai Lovagrend kitagadta a színművészt az egyesületből.

A Bors azt írja, a most 69 esztendős Oszter Sándort évekkel ezelőtt lovaggá ütötték, de végül alkoholproblémái és vállalhatatlan viselkedése miatt eltávolították a szövetségből. Prof. Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének elnöke a lapnak csupán annyit mondott, hogy közösen döntöttek az eltávolítás mellett, ám etikai okokra hivatkozva nem adott bővebb magyarázatot.

Oszter Sándort kirúgták a Máltai Lovagrendből Forrás: MTI/Zih Zsolt

Úgy tűnik, arra pedig esély sincs, hogy egyszer újra tag legyen a színművész.

Az eltávolítása óta eltelt időszakban lezajlott események miatt egész biztos, hogy nincs rá esély, hogy valaha is visszatérjen a lovagrendbe. Akkor még békésen elváltunk, és ha azóta mintaszerű életet élt volna, ma nyitva lenne a kapu a visszatérésére, de az azóta történt események miatt szó sem lehet róla" – mondta az elnök.

Elképesztő luxusautót kapott Bangó Margit és családja: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elkepeszto-luxusautot-kapott-bango-margit-es-csaladja-fotok.htmlKözel 20 milliós luxusautót kapott Bangó Margit és családja. A közösségi oldalon el is dicsekedtek vele. TV + SztárokOrigoAz egész hétvégét együt tölthette Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180326-az-egesz-hetveget-egyut-tolthette-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatának válsága tart egy ideje, de úgy tűnik, hogy a fiatalok próbálják rendezni a helyzetet: már látni a fényt az alagút végén.TV + SztárokOrigoMegházasodott a Piramis gitárosa, Závodi János: 70 évesen vette el párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-meghazasodott-a-piramis-gitarosa-zavodi-janos-70-evesen-vette-el-parjat.htmlA Piramis 70 éves gitárosa végre elvette szerelmét: már hét éve ismerik egymást, 2014-ben közös gyermekük is született, most pedig az esküvőre is sort kerítettek.TV + SztárokOrigoSehol sem kap állást Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-sehol-sem-kap-allast-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin keményen tanult mindig is, most is a mesterképzést végzi, gyakorlati helyet azonban nem kap. Sehol sem akarják alkalmazni.TV + SztárokOrigoŐrizetbe vették Thaiföldön Kefírt és barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-orizetbe-vettek-thaifoldon-kefirt-es-baratnojet.htmlŐrizetbe vették Kefírt, amikor Thaifölfön nyaralt. A 39 éves magyar zenész egy elektromos cigaretta miatt került bajba.TV + SztárokThinkstockSzexi asztaltáncot lejtett Pajkaszegen Erdélyi Tímea A mi kis falunk sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180325-szexi-asztaltancot-lejtett-pajkaszegen-erdelyi-timea-a-mi-kis-falunk-sorozatba.htmlAhogy írtunk már róla, Erdélyi Tímea, a Barátok közt első Tildája, A mi kis falunk című sorozatban tűnt fel. Nem is akárhogyan. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.