Eddig nem lehetett tudni, hogy Hajdú Péter miért távozott az ATV-től, de nemrég napvilágra került az ok. A Bors állítása szerint a csatorna megelégelte Hajdú Péter viselkedését, aki egy alkalommal pornóképet küldött a munkahelyi belső chatre. Hajdú Péter elárulta, hogy valójában mi is történt.

Hajdú Péter távozott az ATV-től, azt azonban nem lehetett tudni, hogy miért. A Bors állítása szerint végre kiderült az ok: a csatorna megelégelte Hajdú Péter viselkedését. Állítólag a tévés a belső chatre pornóképet küldött kollégáinak, erről nyilatkozott Hajdú Sebestyén Balázséknak. Először azt tisztázta, hogy nem rúgták ki őt a csatornától, ő mondott fel.

Hajdú Péter tisztázta a helyzetetFotó: Mudra László/Origo

„Nem rúgtak ki, március 22-én én mondtam fel, ennek személyes oka van. Megvan az üzenet. Egyelőre ez még nem tart ott, hogy ezt a személyes okot nyilvánosságra hozzam, de elképzelhető, hogy ez is meg fog történni" – kezdte Hajdú Péter, majd rátért arra a bizonyos pornóképre.
A Heti Napló című műsornak van egy belső chatje, amiből engem kiraktak, de azt gondolják, hogy én nem látom az előzményeket. Látom, ez a baj, hogy látom. Ez egy tavaly októberi történet. Tavaly októbertől egészen március 22-ig jó viszonyban voltam a vezérigazgatóval, mindenkivel" – mondta Hajdú, aki hozzátette, ő már egy ideje stábértekezletekre sem jár. A pofám leszakad, hogy egy belső chatet nyilvánosságra hoznak, ez valami döbbenetes. Én egyébként nem köpködöm hátrafelé soha, most sem szándékozom, de nyilván meg fogom magam védeni" – tette még hozzá a tévés. Ennek volt egy előzménye, azt az előzményt én nyilvánosságra fogom ma hozni. Ahhoz képest, ez a poénos kép, amit én poénból beküldtem ide, az semmi" – ígérte meg Péter. Elárulta, tudja, hogy ki próbálja lejáratni.