Növényi Norbertet börtönbüntetésre ítélték, párja, Kriszta azonban hisz az ártatlanságában. Most először szólalt meg az üggyel kapcsolatban. 

Növényi Norbertet adócsalás és magánokirat-hamísítás miatt ítélték el, 3 év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott. A korábbi sportoló pszichológus segítségét kérte, hogy feldolgozza a történteket, felesége pedig most először vallott arról, hogyan érintette őket ez az évek óta húzódó ügy. Egyedüli örömüket kisfiuk adja.

Növényi Norbert családja tönkrementForrás: MTI/Kovács Tamás

"Mindketten őt féltjük, hiszen a történtek eddig is rányomták a bélyegüket az életére. Nem is tudjuk, még jobban csúfolják-e, bántják-e majd ezek után. Az egészségem is megsínylette az utóbbi éveket. Az ítélet szerint Norbi is részesült a pénzből, ezért jómódban kellett volna élnünk, holott mindenünk elúszott. Az elmúlt években hatszor költöztünk albérletről albérletre. Norbi, aki állítólag csaló, hatéves Suzukival járt, a bank pedig elvitte az otthonunkat. Az ügy miatt megvonták az olimpiai járadékát, így nem tudtuk tovább fizetni a felvett hitelt. Ha jogos lenne a kiszabott büntetés és a vád, vajon életszerű-e, hogy a fehérgalléros bűnözőnek kikiáltott Norbi, a bűnbanda egyik irányítója minimálbérnyi pénzből éljen, gond legyen neki egy-egy tankolás, avagy a nyugdíjjáruléka befizetése?" - mondta a Story Magazinnak Kriszta.