Előfordulhat, hogy megússza a Viszkis az ittas vezetést

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
ittas vezetés rendőrség Viszkis hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viszkist júniusban egy fesztivál után szondázatták meg a rendőrök és kiderült, hogy bizony alkoholos befolyásoltság alatt vezetett. ELvették a jogosítványát, ám sajtóértesülések szerint most akár még meg is úszhatja az egész ügyet. 

A Viszkis jogosítványát júniusban vették el a rendőrök mivel a szondáztatás során kiderült, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt.

Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg"

Blikk

Ambrus Attila megúszhatja az ittas vezetést Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Ambrus Attila és ügyvédje panaszt nyújtottak be az eljárás miatt, ugyanis a két mintavétel között állításuk szerint a meghatározott 30 percnél több idő telt el. Igazságügyi orvos szakértőt rendelt ki a rendőrség, hogy segítse a nyomozók munkáját, és ha az eljárás szabélytalan volt, akkor az is lehet, hogy a Viszkis megússza.

Jeleztük a mintavételek közti időtartammal kapcsolatos észrevételeket"

Ambrus Attila azt is elárulta, hogy egy méltényossági kérelmet is beadott, hogy enyhítsék a várható büntetést, amennyiben mégis van ügy.

Réka veszélyeztetett terhes, a negyedik hónapban jár, nagyon kell vigyáznia magára.

Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--Andy Vajna és Arnold Schwarzenegger együtt ünnepelték születésnapjukathttp://www.life.hu/sztarok/20180802-andy-vajna-es-arnold-schwarzeneggerrel-egyutt-unnepeltek-szuletesnapjukat.htmlAndy Vajna 74. születésnapját nagyon kellemes társaságban ünnepelte: Anrold Schwarzenegger együtt tartották meg a jeles napon. TV + Sztárok--Kate McKinnon színésznő Animal Cannibals dalt rappelt Jimmy Fallon műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-kate-mckinnon-szineszno-animal-cannibals-dalt-rappelt-jimmy-fallon-musoraban.htmlKate McKinnon színésznő Magyarországon forgatott filmjéről beszélgetett Jimmy Fallon műsorában, és bemutatta, mit sikerült elsajátítania a magyar nyelvből: elképesztően ügyesen elrappelt egy részletet az Animal Cannibals egyik dalából. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--Orbán József egyházi temetést kap, Budapesten is elbúcsúztatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-orban-jozsef-egyhazi-temetest-kap-budapesten-is-elbucsuztatjak.htmlA 100 Folk Celsius zenésze, Orbán József hétfőre virradóra hunyta le örökre a szemét. Temetését barátai, pályatársai szervezik. Mivel nagyon sokat szerették őt, Budapesten is tartanak búcsúztatót. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-ada.htmlElkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.