Madeleine McCann már több mint 10 éve tűnt el egy családi nyaralásról, szülei azóta is reménykednek, hogy egyszer még előkerül gyermekük. Madeleine édesapja könnyek között nyilatkozott: bűntudat gyötri őket. 

Madeleine McCann egy családi nyaralásról tűnt el Portugáliában az apartmanból, miközben a szülei a barátaikkal vacsoráztak. Ennek már 11 éve, de a szülők még nem adták fel a reményt, és soha nem is fogják. Hiszik, hogy megtalálják a gyermeküket. Maddie édesapja érzelmes interjúban nyilatkozott könnyek között arról, hogy elviselhetetlen bűntudat gyötri őket azóta is.

Madeleine McCann 11 éve tűnt elForrás: Getty Images

„Csak meg akarom ölelni, szorítani, és sírni... nagyon sokat sírni" – mondta a BBC interjújában Madeleine édesapja, aki arról is beszélt, hogy elviselhetetlen bűntudat gyötörte és gyötri őket azóta is azért, hogy magára hagyták gyermekeiket. „Lehetőséget adtunk valakinek, cserbenhagytuk őt" – mondta az apa. „Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék Maddie-re. Abszolút csodálatos kislány volt, és nagyon különleges volt a kapcsolatunk" - mondta az apa. Az interjú egy nappal azután került ki, hogy a Scotland Yard berekesztette a nyomozást a gyermek után. A rendőrök kérelmezték, hogy folytathassák a kutatást, de egyelőre nem fogadták el az indítványt - írja a Daily Mail

Madeleine McCann-ügy: a rendőrség titkos utazásokat tett Portugáliába

Még mindig keresi a rendőrség a 11 éve eltűnt Madeleine McCannt, ám kiderült, hogy az elmúlt évben több titkos utat is tettek Portugáliába. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!