Hajmásy Péter elárulta, biztatnia kell feleségét, Weisz Fannit, hogy magabiztosabb legyen

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter A legbátrabb páros Weisz Fanni önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajmásy Péter elárulta, feleségének, Weisz Fanninak nagyon kevés az önbizalma. Épp ezért muszáj őt folyton bátorítani, támogatni.

Laky Zsuzsi férje, Guszti Weisz Fanni férjének szegezte a kérdést A legbátrabb párosban: jó ötlet volt-e a siket modellel nekivágni ennek a veszélyes játéknak. Hajmásy Péter egyértelmű választ adott a kérdésre.

Mindenféleképpen jó, mert mi minden döntést közösen hozunk meg, bármi legyen is az. Néha, bevallom, kemény vagyok Fannival ilyen téren, mert ő nagyon kishitű, és látom rajta, hogy mikor kell őt egy picit biztatni, hogy magabiztosabb legyen. És ami nekem az egyik legfontosabb a párkapcsolatunkban, azt szeretném, ha Fanni soha nem függene se tőlem, se senkitől. Ő egy teljes értékű ember, attól, mert siket, ügyes, okos, szép! Csak ő egész életében azt kapta, hogy 'te nem tudod, te ügyetlen vagy'. Ez a feladat pedig pont arra jó, hogy bizonyítson önmagának!” – idézi a férj szavait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.