Béres Alexandra őszintén beszélt arról a megterhelő időszakról, amikor férje édesapját ápolta, aki végül elveszítette a harcot a rák ellen. 

Béres Alexandra és férje hihetetlenül nehéz hónapokat életek meg, amiről nem sokszor beszéltek. Szandi ápolta a férje, Krisztián édesapját hónapokig, miután hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Emellett persze a napi teendőit is ellátta, és igyekezett a lányait is felkészíteni. 

Béres Alexandra hónapokig ápolta a beteg apósátForrás: Youtube/LifeTV


„Az anyósomék az Amerikai Egyesült Államokban élnek, de bármilyen egészségi probléma felmerült, mindig hazajöttek. Petinek, az apósomnak korábban itthon volt csípőprotézis- és térdműtéte. Három évvel ezelőtt egy sérvműtétre érkezett haza, de a beavatkozás után sem múltak el a fájdalmai. Az orvosok hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak.  Nekünk természetes volt, hogy a beavatkozást követően és az utókezelések ideje alatt hozzánk költözik. Főztem, ápoltam, a férjem, Krisztián vitte a vizsgálatokra" – mondta a Borsnak Béres Alexandra. „Több kezelésen is átesett, végül maga döntött úgy, hogy az utolsó hónapokra hazamegy. Annyira szerette az unokáit, semmiképpen nem akarta, hogy így lássák. Kicsik voltak még, különösen Flóra. Végig bíztunk a gyógyulásában, de ő már tudta, hogy mi közeledik. Érezte" – árulta el. „Természetes, hogy nagyon megérintett ez a fél év, amit nálunk töltött, és az, hogy elvesztettük. A gyászt megélni úgy, hogy ennyire a részese vagy, nagyon nehéz.  Anyaként ráadásul a rajtam lévő nyomást is többszörösen érzékeltem, senki nem tudott önmaga lenni. Szerettem volna, ha a gyerekek minél kevesebbet érzékelnek ebből, próbáltam maximálisan figyelni rájuk. De nem nekem volt a legnehezebb, hiszen a férjem az édesapját, az anyósom pedig a férjét vesztette el" – tette hozzá Alexandra.