Tess Holliday édesanyját lelőtték, az evésben talált megnyugvást

édesanya modell plus size modell Tess Holliday plus size trauma evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan imádják, de sokan támadják is Tess Holliday plus size modellt. Nemrégiben elmesélte: gyermekkori traumák sorozata vezetett oda, hogy az evésben találjon megnyugvást.

Traumákkal teli gyermekkoráról mesélt nemrégiben Tess Holliday. A sokak által kedvelt, de sokak által támadott plus size modell elmondta, hogy mikor még kisgyermek volt, édesanyját fejbelőtte élettársa.

Az asszony hónapokig feküdt kómában, míg fel nem ébredt és be nem tudta azonosítani támadóját. A férfi csak néhány év börtönt kapott, míg ő egész életére tolószékbe kényszerült. A Nuus cikke szerint ezután folyamatosan csúfolták az iskolába, mert apjáról semmit nem tudott, édesanyja pedig mozgássérült volt.

Tess Holliday traumákkal teli gyermekkoráról mesélt Forrás: Alex Cayley - The Telegraph

Ezek után talált megnyugvást az ételben. Mint mondta: első emléke erről, amikor édesanyja elé tett egy tál zöldséglevest, hogy ne a fizikoterápiával foglalkozzanak. Ekkor érezte, hogy a megnyugvást ezentúl ez jelenti majd számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.