Elfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymilliót

Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala -
Kökény Attila vesztegetés bíróság ítélet pénzbírság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes.

Mint arról már beszámoltunk, bűnösnek találta a bíróság Kökény Attilát. A vád szerint az énekes és felesége öt évvel ezelőtt Törökországból hazatérve arra kérte az egyik pénzügyőrt, hogy ne vizsgálják át a csomagjaikat, és így mentesüljenek a vámeljárás alól. Kökényre végül egymillió forintos pénzbírságot szabtak ki, amelyet részletekben fizethet ki. Ha ezt nem teszi meg, akkor szabadságvesztéssel sújtható. Az énekes és ügyvédje elfogadták a pénzbüntetést.

Bár továbbra sem tartom magam bűnösnek, jobb ez, mintha felfüggesztett börtönbüntetést kaptam volna. Az ügyvédem is azt javasolta, hogy fogadjuk el a büntetést, és ha nem is esik jól ekkora összeget kifizetni, tegyem meg. Bár sokan azt hiszik, dúsgazdag pali vagyok, aki egy ekkora összeget zsebből kifizet, hát elmondom, hogy nem, ez nincs így. Ezért is örültem, már ha lehet így mondani, hogy részletekben fizethetem ki a büntetést" – nyilatkozta a Blikknek az énekes.

Kökény Attilának pénzbírságot kell fizetnie Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Az énekesnek 24 hónapon belül kell megfizetnie az összeget, és minden hónapban 50 ezret kell utalnia.

Természetesen mindig befizetem majd, amit kell, bár így nem tűnik olyan húzósnak havi ötvenezer forint, és szerencsére nekem is sok fellépésem, felkérésem van. Nem kizárt, hogy több munkát kell majd vállalnom, de ezzel sincs semmi gond. A fontos, hogy nem kaptam súlyosabb büntetést, a családomnak pedig mindent megadok, ahogyan eddig is, járjon ez bármennyi munkával."

Ismert autómárka nagykövete lett Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ismert-automarka-nagykovete-lett-weisz-fanni.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoVajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. Most mégis megszólalt, hogy elmondja, hogy van most. TV + SztárokOrigoCicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását ishttp://www.life.hu/sztarok/20190412-cicciolina-elarverezi-targyait-es-lakasat-is.htmlA megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. TV + Sztárok--Viszonya lehetett Meghan hercegnének és George Clooney-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-viszonya-lehetett-meghan-hercegnenek-es-george-clooneynak.htmlHamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. Azt suttogják, hogy George és Amal Clooney is a lehetséges keresztszülők között vannak. Ám most az is kiderült, korábban a hercegnének és a színésznek viszonya lehetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.