Ilyen lett Nagy Feró hangja a héliumos lufitól

lufi hélium dekoráció Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzet Csótánya még sosem próbálta, milyen lesz a hangja a héliumtól. Most megtette.

Kreatív dekortippeket mutattak a nézőknek a FEM3 Café műsorában, amelynek során bemutatták, hogy milyen kreatív felhasználási lehetőségei lehetnek egy lufinak. Nagy Feró a végén pedig olyan dolgot próbált ki, amit még soha: héliumos lufit szívott.



Schmuck Andor és fiatal kedvese megszólaltak az eljegyzés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-schmuck-andor-es-fiatal-kedvese-megszolaltak-az-eljegyzes-utan.htmlFiatal egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor politikus. Most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Elmondták, hogyan történt a nagy pillanat.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszólalt a zaklatási botránnyal kapcsolatban Michael Jackson eltitkolt keresztlányahttp://www.life.hu/sztarok/20190413-megszolalt-a-zaklatasi-botrannyal-kapcsolatban-michael-jackson-eltitkolt-keresztlanya.htmlMichael Jackson eltitkolt keresztlánya sokkot kapott, amikor kiderült, hogy édesapja volt az, aki a popikont hozzásegítette ahhoz, hogy gyerekei lehessenek. TV + SztárokÁttetsző felsőben gálázott Rubint Réka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-attetszo-felsoben-galazott-rubint-reka.htmlRubint Réka megint megvillantotta szexi oldalát: nagyon dögös csipkefelsőben pózolt. TV + Sztárok--Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokOrigoŐk lettek a 2019-es Man of the Year nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ok-lettek-a-2019es-man-of-the-year-nyertesei.htmlLukács László vehette át az Év Ikonjának járó elismerést a Playboy Man of the Yearen, de díjat kapott Liu Shaolin Sándor, Fehérvári Gábor Alfréd, Rácz Jenő, valamint Abosi Barni is. A gálán a leginspirálóbb múzsát is díjazták: Rubint Réka örülhetett a győzelemnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.