Véget ért a TV2 nagy sikerű sportvetélkedője, az Exatlon. Huszti Kata, aki korábban már egyszer kiesett a versenyből, nyerte meg a hónapokon át tartó, embert próbáló versenyt. Sokaknak nem tetszik a végeredmény.

80 nap kőkemény küzdelem után, Huszti Kata győzelmével ért véget húsvéthétfőn az Exatlon. Bár a Kihívók csapatát erősítő banki ügyintéző egyszer már kiesett a versenyből egy csapattársa ellen, a végén mégis ő vitte el a 20 millió forintos főnyereményt. Esztergályos Patrik világbajnok junior párbajtőröző pedig a második lett a mezőnyben.

Rengetegen felháborodtak a végeredményt illetően: kommentekben fejezték ki a nézők nemtetszésüket a verseny végeredményével kapcsolatban, ugyanis igazságtalannak tartják, hogy korábban kiesett versenyzők által felállított szintidőt kellett megdönteniük a versenyzőknek. Nem tartják korrektnek Huszti Kata győzelmét. Szerintük nehezebb volt egy férfi szintidejét megdönteni, mint egy nőét.

"Rengeteget gondolkozom azon, vajon mennyire fair, hogy kaptam egy második esélyt, de tudni kell, hogy Dorka sérülése a kiesésem másnapján történt, és a nem várt helyzetet megoldva, legjobb statisztikájú kiesett kihívó lányként engem küldtek vissza a játékba. Egyetértettem Hannával, amikor hangot adott a nemtetszésének, hiszen versenytársként egyszer már „megszabadult" tőlem. Emiatt nekem is fura érzésem van a mai napig, és van, aki bánt is emiatt, de eldöntöttem, hogy nem foglalkozom a rosszallókkal. Végigküzdöttem a heteket, és jogosnak érzem a győzelmem" – mesélte a Borsnak az Exatlon győztese.