Nagy Balázs nem titkolja, hogy pszichológushoz jár: három évvel ezelőtt rossz irányt vett az élete, akkor kért segítséget. 

Nagy Balázs, a Jóban Rosszban színésze nem félt segítséget kérni akkor, amikor úgy érezte, nem tudja egyedül feldolgozni az életében történt tragédiákat. Ráadásul nem is titkolja, hogy pszichológushoz jár, ahogy arról a Life.hu is beszámolt. Instagram-oldalán bátorított mindenkit arra, hogy kérjen segítséget, amennyiben szükséges.

Közel három éve volt egy törés az életemben, amely miatt – nem tudok máshogyan fogalmazni – megreccsentem. Hiába próbáltam, azt éreztem, képtelen vagyok egyedül kilábalni abból az állapotból, segítséget kell kérnem. Végül a barátaim ajánlották Tóth Noémit, és elkezdtünk dolgozni – árulta el a színész a Blikknek. – Időnként mindenkinek szüksége van segítségre, mert sokan nem képesek egyedül megoldást találni, nem tudnak elengedni, feldolgozni dolgokat. Szerintem nem szabadna ettől félni, mert ugyan nem egyszerű út, szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember fejlődjön” – mondta. Hozzátette, neki rengeteget segített.Hihetetlen úton vitt végig. Most már nem félek a problémáktól. Nem bántam meg semmit az életemben, de mai fejjel már számos esetben döntenék másképpen. A múlton nem lehet változtatni, de azon igen, hogy miként tekintünk rá” – árulta el Balázs.