Lippai Mariannának elege lett abból, hogy hónapok óta nap mint nap támadják őt, ezért úgy döntött, végleg otthagyja a közösségi oldalt.

Lippai Marianna coachként vált ismertté, rengeteg követőre tett szert, pozitív üzeneteivel sokakat tudott motiválni a mindennapokban. Egyik bejegyzése azonban hatalmas port kavart: tavaly tavasszal kiposztolt egy szelfit kislánya sírjánál, amelyhez belinkelte webshopját. Akkor rengetegen kiakadtak tettén, még Joshi Bharat is elítélte, Sebestyén Balázs pedig kijelentette, többé nem lép fel vele.

Lippai MariannaForrás: Facebook/Lippai Marianna

A motivációs tréner akkor a negatív kommentnek miatt egy időre törölte magát a közösségi oldaláról. A támadások azóta sem értek véget, nap mint nap kap fenyegető üzeneteket. Ezt elégelte meg most és úgy döntött, végleg otthagyja a közösségi oldalt, mert szeretné megőrizni lelki békéjét.

Azóta is minden áldott nap valamilyen formában kapom a gyűlöletet, a mocskot, a bántást, azoktól, akiknek nem tetszett Lippai Marianna. És már a szeretteimet bántják. Amit nem hagyhatok. (...) Méltósággal és büszkén hagyom el ezt a közösségi felületet, ahol a „hétköznapi" Lippai Marianna lesz csak jelen. Mindent köszönök. Isten áldjon benneteket! Ölelésem!" – idézi Lippai Marianna szavait a Bors.