Végleg elköszönt Lippai Marianna

Forrás: Facebook/Lippai Marianna -
Lippai Marianna visszavonulás közösségi oldal botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lippai Mariannának elege lett abból, hogy hónapok óta nap mint nap támadják őt, ezért úgy döntött, végleg otthagyja a közösségi oldalt.

Lippai Marianna coachként vált ismertté, rengeteg követőre tett szert, pozitív üzeneteivel sokakat tudott motiválni a mindennapokban. Egyik bejegyzése azonban hatalmas port kavart: tavaly tavasszal kiposztolt egy szelfit kislánya sírjánál, amelyhez belinkelte webshopját. Akkor rengetegen kiakadtak tettén, még Joshi Bharat is elítélte, Sebestyén Balázs pedig kijelentette, többé nem lép fel vele.

Lippai Marianna Forrás: Facebook/Lippai Marianna

A motivációs tréner akkor a negatív kommentnek miatt egy időre törölte magát a közösségi oldaláról. A támadások azóta sem értek véget, nap mint nap kap fenyegető üzeneteket. Ezt elégelte meg most és úgy döntött, végleg otthagyja a közösségi oldalt, mert szeretné megőrizni lelki békéjét.

Azóta is minden áldott nap valamilyen formában kapom a gyűlöletet, a mocskot, a bántást, azoktól, akiknek nem tetszett Lippai Marianna. És már a szeretteimet bántják. Amit nem hagyhatok. (...) Méltósággal és büszkén hagyom el ezt a közösségi felületet, ahol a „hétköznapi" Lippai Marianna lesz csak jelen. Mindent köszönök. Isten áldjon benneteket! Ölelésem!" – idézi Lippai Marianna szavait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.