Az énekes szerint Molnár Anikó nem tett semmi rosszat, azzal, hogy rendbe szedte Gesztesi Károly sírját. Úgy érzi, a család nem megfelelően kezeli az egész ügyet. Galambos Lajost régi barátság fűzte Gesztesihez, akinek rokonai a színész halála után elfordultak tőle.

Molnár Anikó néhány napja kint járt Gesztesi Károly sírjánál, ami szerinte borzalmas állapotban volt, ezért rendbe tette. Ezt meg is osztotta közösségi oldalán. A színész családja felháborodott, és feljelentést tette a rendőrségen, sírrongálással vádolják Anikót.

Most Galambos Lajos szólalt meg az ügyben a Tények Pluszban. Az énekes jó barátja volt Gesztesinek, szerette volna gondját viselni a sztár gyerekeinek, de a család elfordult tőle a színész halála után.

Szerinte Molnár Anikó semmi rosszat nem tett azzal, hogy rendbe szedte a sírt, a hozzátartozók rosszul reagáltak erre.

"Nem akarok semmit üzenni a családnak... Annyit tudnék mondani, hogy én másként kezelném ezt az ügyet. Anikó azt tette, amit érzett" - mondta Lajcsi.

Úgy véli, a családnak tudomásul kellene vennie, hogy Gesztesi Károly közszereplő volt, így a halála után is foglalkoznak vele.

„Karcsit családapaként és volt férjként kezelik. Karcsi közszereplő volt, ezt tessék tudomásul venni! Karcsi élete nem zárul le a temetésnél és annál, hogy nem engednek be oda idegeneket. Karcsi szellemi öröksége folytatódik!"