Galambos Lajos megvédte Molnár Anikót a Gesztesi-ügyben

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos Gesztesi Károly Molnár Anikó sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szerint Molnár Anikó nem tett semmi rosszat, azzal, hogy rendbe szedte Gesztesi Károly sírját. Úgy érzi, a család nem megfelelően kezeli az egész ügyet. Galambos Lajost régi barátság fűzte Gesztesihez, akinek rokonai a színész halála után elfordultak tőle.

Molnár Anikó néhány napja kint járt Gesztesi Károly sírjánál, ami szerinte borzalmas állapotban volt, ezért rendbe tette. Ezt meg is osztotta közösségi oldalán. A színész családja felháborodott, és feljelentést tette a rendőrségen, sírrongálással vádolják Anikót.

Most Galambos Lajos szólalt meg az ügyben a Tények Pluszban. Az énekes jó barátja volt Gesztesinek, szerette volna gondját viselni a sztár gyerekeinek, de a család elfordult tőle a színész halála után.

Szerinte Molnár Anikó semmi rosszat nem tett azzal, hogy rendbe szedte a sírt, a hozzátartozók rosszul reagáltak erre.

"Nem akarok semmit üzenni a családnak... Annyit tudnék mondani, hogy én másként kezelném ezt az ügyet. Anikó azt tette, amit érzett" - mondta Lajcsi.

Úgy véli, a családnak tudomásul kellene vennie, hogy Gesztesi Károly közszereplő volt, így a halála után is foglalkoznak vele.

„Karcsit családapaként és volt férjként kezelik. Karcsi közszereplő volt, ezt tessék tudomásul venni! Karcsi élete nem zárul le a temetésnél és annál, hogy nem engednek be oda idegeneket. Karcsi szellemi öröksége folytatódik!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.