Kiderült, hány évet kap felesége megölésért a darnózseli hentes

gyilkosság hentes fegyház büntetés Darnózseli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 13-án hozta volna meg a döntést a Kúria a darnózseli hentes gyilkosságának ügyében, de elnapolták az ügyet, viszont ma kiderült, hogy hány évet kap N. János felesége megölésért.

A hentesként dolgozó férfi feleségének, Kovács Juditnak a feldarabolt és ledarált maradványaira 2014. május 27-én találtak Darnózseliben.

21 évet kapott a darnózseli hentes felesége megölésért Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A vád szerint a férj aznap este megvárta feleségét munka után, majd együtt Darnózselibe távoztak. A férfi feltételezhetően megölte a nőt, hazament, majd a pincéjében lévő hentesüzemben feldarabolta és ledarálta a holttestet, a maradványokat elégette. Az égetés után megmaradt izom-, szív-, tüdőszövet-maradványokat pedig a közeli réten szétszórta.

Mivel a gyilkosságra és a módszereire nincsenek bizonyítékai az ítélőtáblának, 2016-ban a Tatabányai Törvényszék felmentette a férfit. Azonban az elmúlt években nem zárult le a kálvária.

A Kúria október 13-án hozta volna meg végső ítéletét, azonban az arra a napra tervezett tárgyalást elnapolták, viszont

a mai nap folyamán pont került az ügy végére és a Kúria döntésének értelmében N. Jánost 21 év fegyházbüntetésre ítélték

- írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.