Vasárnap este került adásba az Egyesült Államokban Meghan és Harry kitárulkozó Oprah interjúja, melyben érzéseikről és az elmúlt nehéz időszakról mesélnek. Eredetileg otthonukban akarták felvenni az interjút, végül azonban egy gyönyörű kert mellett döntöttek.

Sussex hercege és hercegnője egy ismeretlen kaliforniai ingatlan gyönyörű kertjében forgatta 90 perces interjúját Oprah Winfrey-vel 12 millió fontos kastélyuk közelében. Benji Lewis brit belsőépítész elmagyarázta, hogy a házaspár egy rusztikus és nyugodt kertet választott hagyományos angol formatervezéssel - adta hírül a Daily Mail.

Az első gondolatom az, hogy a jelenet megnyugtatóan békés, angol vidéki házi kerti idillre utal. Elegáns és nagyon ügyesen kidolgozott, grandiózus, de nincs túlbonyolítva" - nyilatkozta Benji.

Forrás: MTI/AP/Harpo Productions/Joe Pugliese

Azt is hozzátette, hogy kör alakú formák veszik őket körbe, amelyek elősegítik a bizalmat és megteremtik a harmóniát.

Az interjú során a hercegi pár több kényes témát is megemlített. Sokkoló volt hallani, hogy Meghan öngyilkosságot fontolgatott illetve hogy a királyi család aggódott kisfiúk, Archie bőrszíne miatt. Az pedig már inkább meglepő, hogy a hercegi pár titokban egybekelt, mielőtt sorra került volna ország-világ előtt hivatalos esküvőjükre.