Az utolsó pillanatban foglalta le az utat a horvátországi nyaralásra egy zirci védőnő. Imádta a tengert, ezért döntött úgy, hogy utazik. Lánya sokkos állapotban nyilatkozott.

Az M7-esen történt tragikus buszbalesetben nyolcan vesztették életüket, 7 nő és az egyik sofőr. A váltótársa túlélte a balesetet, ő nemrég megrázó részletekről számolt be. Az áldozatok hozzátartozói sokkos állapotban vannak, az egyikük lánya a Tényeknek nyilatkozott. A zirci védőnő az utolsó pillanatban foglalta le az utazást, imádta a tengert.

A végsőkig remélte, hogy anyja nem ezen a buszon utazottForrás: MTI/Mihádák Zoltán

"Az utolsó pillanatban kapott lehetőséget arra, hogy a barátnőjével  ő is részt vegyen ezen az utazáson"  - mondta a Tényeknek a védőnő lánya. Amikor meglátta a brutális buszbaleset képeit a hírekben, még nem gondolta, hogy arról a járműről van szó, amin anyja utazott. "Akkor még nem gondoltam arra, hogy ez az ő buszuk, úgyhogy én elküldtem anyának a linket azzal a szöveggel, hogy »Anya, ugye nem ebben a buszban utazol?«" - mondta a védőnő lánya.

Sem az édesanyját, sem annak barátnőjét nem tudta elérni, ekkor kezdett aggódni. A család akkor kapott sokkot, amikor az utazási iroda megerősítette, hogy arról a járatról van szó, amin a védőnő is ült. Ekkor kezdték el hívogatni a kórházakat, de egyikben sem találták meg anyjukat.