"Anya, ugye nem ebben a buszban utazol?" - Sírva nyilatkozott a horvátországi buszbaleset áldozatának lánya

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Buszbaleset az M7-esen Horvátország áldozat buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó pillanatban foglalta le az utat a horvátországi nyaralásra egy zirci védőnő. Imádta a tengert, ezért döntött úgy, hogy utazik. Lánya sokkos állapotban nyilatkozott.

Az M7-esen történt tragikus buszbalesetben nyolcan vesztették életüket, 7 nő és az egyik sofőr. A váltótársa túlélte a balesetet, ő nemrég megrázó részletekről számolt be. Az áldozatok hozzátartozói sokkos állapotban vannak, az egyikük lánya a Tényeknek nyilatkozott. A zirci védőnő az utolsó pillanatban foglalta le az utazást, imádta a tengert.

A végsőkig remélte, hogy anyja nem ezen a buszon utazott Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

"Az utolsó pillanatban kapott lehetőséget arra, hogy a barátnőjével ő is részt vegyen ezen az utazáson" - mondta a Tényeknek a védőnő lánya. Amikor meglátta a brutális buszbaleset képeit a hírekben, még nem gondolta, hogy arról a járműről van szó, amin anyja utazott. "Akkor még nem gondoltam arra, hogy ez az ő buszuk, úgyhogy én elküldtem anyának a linket azzal a szöveggel, hogy »Anya, ugye nem ebben a buszban utazol?«" - mondta a védőnő lánya.

Sem az édesanyját, sem annak barátnőjét nem tudta elérni, ekkor kezdett aggódni. A család akkor kapott sokkot, amikor az utazási iroda megerősítette, hogy arról a járatról van szó, amin a védőnő is ült. Ekkor kezdték el hívogatni a kórházakat, de egyikben sem találták meg anyjukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.