Elképesztő: egy egész UFO-flottát sikerült lefilmeznie egy amerikai srácnak - Videó

videó UFO fények földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Call me Clinton nevű Reddit-felhasználó a telefonjával készített felvételt a Nashville feletti villódzó fényekről, melyeket többen ufónak hisznek.

A Reddit Call me Clinton nevű felhasználója közzétett egy videót a népszerű platformra, melyen Nashville egén villódzó fények láthatók - írja a Daily Star.

- írta a videó alá és azt is hozzátette, hogy a fények véletlenszerű repülési mintáknak tűnnek és hirtelen gyorsulnak fel. Néhányan nagyon magasra és a felhők mögé szálltak, ő pedig semmi olyasmit nem ismer, aminek ilyen lenne a mozgása.

A Reddit felhasználók gyorsan reagáltak a videóra, egyesek szerint a fények úgy mozognak, mint a denevérek. Többen viszont gratuláltak a felvételhez és szerencsésnek tartották a felhasználót, hogy sikerült levideóznia egy egész flotta ufót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.