Oszter Sándor milliárdos vagyont hagyott hátra: már meg is van az örökös

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László -
vagyon örökös Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor váratlanul távozott az élők sorából, de azt már életben leszögezte, kire hagyja majd a hatalmas vagyonát.

Váratlanul távozott az élők sorából Oszter Sándor, a szomorú hírt felesége közölte a nyilvánossággal. Halála mindenkit megdöbbentett, pályatársai mellett egy ország gyászolja a színészlegendát. Senki nem számított erre a tragédiára, a művész sem, de azt már életében leszögezte, ki örökli majd halatalmas birtokát, ami egymilliárdot is érhet. Ehhez hatalmas erdő tartozik és egy tórendszer. Ezen kívül 15 állásos istálló, valamint egy fából készült templom és persze rengeteg antik műtárgyról és antik bútor.

Oszter Sándor már életében leszögezte, kire akarja hagyni a vagyonát Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László

a diósjenői vadászkastély legalább egymilliárdot ér, a balatoni ingatlan pedig minimum 50 millió"

Blikknek

"Igyekszem minél szorosabb kapcsolatot tartani az unokámmal. Nem tudtam jó apja lenni a lányomnak, mert szinte állandóan dolgoztam. Próbálom most ezt az unokámnál pótolni" - mondta utolsó interjújában. Mindene az unokája volt, ő is örökli majd a hatalmas vagyont, de a köteles rész, vagyis a vagyon egyharmada lányáé, Alexandráé, aki fájó szavakkal búcsúzott édesapjától. Feleségének, Failoni Donatellának egy balatoni birtokot ajándékozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.