Megszólalt Lajcsi zsarolója, teljesen más sztorit adott elő, mint a zenész: "Színes mesét szőtt az egészből"

Forrás: 123rf.com -
Galambos Lajos zsarolás börtön Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal kecsegtette a zenészt, hogy 200 millió forintért elintézi a kedvező bírói ítéletet.

Már évek óta tart Galambos Lajos közműlopási és vesztegetési ügye, amiben nemrég nem jogerős ítélet született. Eszerint a zenésznek 2 év 10 hónapnyi börtönbüntetést kellene letölteni, azonban ez még nem a végleges bírói döntés.

Lajcsi élete hosszú hónapok óta közbeszéd tárgya, házasságáról, családi vagyonának kiárusításáról is cikkeznek a lapok, ezt tetézi egy bűnbanda leleplezése. A trombitás nyár végén azzal került újfent a címoldalra, hogy lebuktatott három férfit, akik megzsarolták és 200 millió forintért elintézték volna, hogy elkerülje a börtönt.

Évekig titkolta: most kiderült, hogy valójában mióta nincsen együtt Galambos Lajos a feleségével

Múlt hét pénteken robbant a hír, hogy Galambos Lajos és felesége, Boglárka elválnak.

Az ügyben azonban nemrég újabb fejlemény történt. Megszólalt ugyanis az egyik zsaroló, aki teljesen más sztorit adott elő, mint Galambos.

"Lajcsi elmondta, nagy bajban van, a felesége már el is költözött tőle és fél az ítélettől. Erre mondtam neki, tudok segíteni, de az nem igaz, hogy bármilyen politikusra vagy magas beosztású tisztségviselőre hivatkoztam, erről a lehallgatási jegyzőkönyvben sincs bizonyíték."

A férfit Lajcsi filmekbe illő módon buktatta le, a beszélgetést felvette, a rendőrség pedig később letartóztatta a zsarolót és az ügy másik résztvevőit is.

Forrás: 123rf.com

"Szörnyű rossz érzés volt, hogy a kislányom és a várandós feleségem szeme láttára bilincsben visznek el. Összesen 91 napot töltöttem a börtönben, amit nem kívánok senkinek. A családomtól elzárva lenni a legnagyobb büntetés volt. Amikor megkaptam a nyomozati iratokat, talán morbidnak tűnik, de felnevettem. A mai világban ilyenért börtönbe kell zárni valakit, akit még el sem ítéltek?"

A neve elhallgatását kérő férfi arról is mesélt, mit gondol Lajcsi nyár végi nyilatkozatairól, az állítólagos bűnbadáról, a bujkálásról:

Színes mesét szőtt az egészből. Nem volt itt se bűnbanda, se fegyveres, félelmetes bűnözők.

A Blikk megkérdezte Lajcsit is, mit szól a férfi mondataihoz, de a zenész nem kívánta kommentálni az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.