"Egy kicsit én is meghaltam" - megtörte a csendet az olaszországi gyerekgyilkos, B. Katalin apja

B. Katalin gyerekgyilkos gyerekgyilkosság tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta annak a nőnek a kegyetlensége, aki végzett saját kisfiával.

Október elején ölte meg saját gyermekét B. Katalin, aki a szörnyű tettet Olaszországban hajtotta végre. A nő azok után vette magához fiát és utazott el vele, hogy a bíróság egy ideiglenes végzésben az apának ítélte a gyerekfelügyeleti jogot. Az egykor pornóvideókban szereplő nőnek át kellett volna adnia a kis Alexet, de menekülőre fogta.

„Katalin megölte a saját gyerekét, erre nincs mentség! Talán az, hogy attól kattant be, hogy a volt párja mindenáron el akarta tőle venni, pedig a lányom jó anya volt! Az eszembe sem jutott volna, hogy a lányom képes lehet gyilkolni" - törte meg a csendet a nő édesapja.

Forrás: Shutterstock

"Kati nem tűnt feldúltnak, inkább reménykedett abban, hogy minden rendben lesz" - folytatta a mesélést a férfi a Ripostnak. "Még Budapestről telefonált, hogy késik a vonata, amivel a repülőtérre szeretne kijutni. Olaszországból aztán újra felhívott, hogy az állítólagos jótevője becsapta, ezért tovább kell állniuk, de biztosított róla, hogy nem lesz baj. Akkor beszéltünk utoljára. A tragédia után egy ismerős értesített arról, hogy mi történt."

Most úgy érzem, Alexszel együtt egy kicsit én is meghaltam.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.