Döbbenetes dolog derült ki Fekete Dávidról: titkos hangfelvétel buktatta le az énekest

Forrás: tv2 -
Fekete Dávid pénz börtön csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid jelenleg rács mögött van, csalások hosszú sora miatt tartóztatták le. Eddig mindenki úgy tudta, nincsen pénze a volt megasztárosnak, de egy titkos hangfelvétel szerint nem lesz anyagi gondja, ha szabadul.

Csalások miatt ül jelenleg börtönben Fekete Dávid, és egy darabig még biztosan ott is marad. A volt megasztáros rengeteg embert károsított meg, volt zenésztársát is átverte. Noha annak idején a Viszkis azt nyilatkozta, a "pokol vár a börtönben Fekete Dávidra", és valóban nehezen viseli a bezártságot, egy titkos hangfelvétel szerint van miért kitartania. Mindenki azt hitte, hogy anyagi gondjai vannak, ám a legfrissebb információk szerint több száz millió várhatja majd idekint.

Fekete Dávid elrejthette a pénzét Forrás: tv2

Biztos vagyok benne, hogy valahol a föld mélyén több százmillió forint várja a szabadulása után. Senki még csak nem is sejtette, hogy a pénz nála van, mert mindig úgy csinált, mint aki le van égve.

mondta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.