Baleset történt Dobó Kata filmjének forgatásán

Forrás: Dobó Kata/Instagram -
magyar film Dobó Kata produkció El a kezekkel a Papámtól! baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára látható Dobó Kata legújabb filmje, az El a kezekkel a Papámtól! című produkció. A film forgatását egy kisebb baleseten kívül semmi sem hátráltatta, erről is mesélt a rendezőnő. 

Dobó Kata szerint szerencsés csillagjegy alatt született a film : nemsokára a mozikban is látható El a kezekkel a Papámtól! című karácsonyi produkció. Bár a forgatás végig a koronavírus-járvány alatt zajlott, a munkafolyamatokat mégsem kellett leállítani.

"A produkció szerencsés csillagjegy alatt tudott megszületni, mert egyetlen kisebb baleseten kívül mindent megúsztunk. Nem volt olyan tényező, ami nagyon hátráltatta volna a forgatást" - mondta el Kata.

Dobó Kata hozzátette, hogy egy produkciónál a legfontosabb az előkészítési folyamat, az, amikor elkészül a forgatás napi terve. Elmondása szerint ilyenkor figyelembe kell venni olyan akadályokat is, mint például az időjárás, a koronavírus vagy egy esetleges baleset.

Forrás: Dobó Kata/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.