Tapolcai vonatbaleset: egymás mellé temették az elhunyt testvéreket, Dórát és Zoltánt

temetés baleset tapolcai vonatbaleset testvérpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilveszter másnapján, reggel történt az a halálos vonatbaleset, amiben négy fiatal, köztük egy testvérpár is életét vesztette. Autójuk máig megmagyarázhatatlan okból áthajtott a piros jelzésen és összeütközött az éppen érkező sebesvonattal.

A vonat hatvan méteren át tolta maga előtt a járművet, amelyben öten utaztak. A fiatalok egy szilveszteri buliból tartottak hazafelé szombat reggel, amikor a tragédia történt. A járművet vezető fiatalt ismerősei ügyes, tapasztalt és rutinos vezetőnek írják le, így mindenki értetlenül áll az előtt, hogy a piros jelzés ellenére felhajtott a sínekre. A belsetet egy lány élte túl, őt kórházban ápolják.

A Tények ott volt a balesetben elhunyt testvérpár, Zoltán és Dóra búcsúztatásán, akiket egymás mellé temettek el. A szertartáson hatalmas tömeg gyűlt össze, azok a mentősök is ott voltak, akiket a balesethez riasztottak. Dóra volt az a lány, akit az azonosításkor összekevertek Melanival, ezért a szülei három napig azt hitték, hogy él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.