Varga Viktor beszólt Kulcsár Edinának: "Az, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz@rt, nem egy új keletű"

Forrás: TV2 -
Kulcsár Edina dala G.w.M Kulcsár Edina Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart Kulcsár Edina napokban megjelent klipje. Bár Edina a videómegosztón és a közösségi oldalain letiltotta a kommentelési lehetőséget, az emberek minden lehetőséget megragadnak, hogy kifejezzék a véleményüket. Az ismert énekesek között van, aki nem szívesen osztja meg gondolatait a dalról, ám Varga Viktor - ahogy általában - most sem rejtette véka alá a véleményét. 

Másfél nap alatt több mint egymillió megtekintést hozott a YouTube-on Kulcsár Edina és G.w.M dala, az Egyetlen szó. Nem kell túl sokat gondolkodni, hogy rájöjjünk, ez a hatalmas érdeklődés nem a produkciónak szól, sokkal inkább annak, hogy túlzások nélkül a fél országot érdekli az új pár és exeik hetek óta tartó szappanoperája.

Forrás: instagram

A Bors több sikeres előadót kérdezett a dalról, de szinte alig akart valaki nyilatkozni. Király Viktor például annyit mondott, hogy ehhez a témához egyszerűen nem szeretne hozzászólni.

Varga Viktor azonban nem tett lakatot a szájára.

"Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz...t
Ez nem egy új keletű dolog. Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. Nem szólok bele. Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, attól még nem lesz énekes. Bartók és Kodály most rendesen forog a sírjában. Valahol náluk állhatott meg a nép zenei tanítása" – mondta Kulcsár Edina videóklipjéről az énekes, akit a Totem forgatása alatt egy ország zárt a szívébe.

Forrás: TV2

A témában megszólat Zsóri Martin közösségi média menedzser is:

"Ennyi idő alatt, ez 'extrán nagy' megtekintés. A fiatalok körében leginkább Tik-Tokon szoktunk ilyeneket észrevenni, a YouTube-on felettébb ritkán, sőt... Fontos megjegyezni, hogy a kedvelési és a hozzászólási lehetőség le van tiltva, így nem lehet ebből megjósolni, hogy ez egy felfelé vagy egy lefelé ívelő marketing-kampány lenne. Az biztos, hogy ezek a megtekintési számok Magyarországon egyedülállóak, és ha még az elkövetkezendő időben tartani fog ez a nézettségnövekedés, akkor komoly vagyonokra számíthatnak majd Edináék" – nyilatkozta.

A dalról korábban Edina volt párja, Csuti is elmondta véleményét: "A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.