Erőszakkal kényszerített evésre egy kétéves kisfiút a dadus: két órán keresztül kínozta

Forrás: Shutterstock -
kisfiú felvétel gyermekbántalmazás dadus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akartak hinni a szemüknek a szülők, amikor megnézték a babakamera felvételeit.

Az Észak-Karolinában élő házaspár, Laura Oglesby és Max saját kocsmájuk felújítása miatt felvettek kétéves kisfiúk mellé egy hivatásos dadust. A gyermek bizonsága érdekében a konyhában elhelyeztek egy babakamerát, ami borzalmas dolgot rögzített.

A kisfiút a dada erővel lefogta, és a gyermek akarate ellenére megetette. Hátracsavarta a kicsi kezét és beletömte a szájába a pitét. Ezután befogta a száját, hogy ne tudja kiköpni. A felvételeken hallható, ahogy a gyermek sírva az édesapjáért kiállt és azt mondja dadusának, hogy nem.

Ezért örülj, ha a gyerek hisztizik Forrás: Shutterstock

Amikor a szülők meglátták a felvételt, rohantak haza és értesítették a rendőrséget.

Amikor az Oglesby házaspár megnézte a további felvételeket, kiderült, hogy a kis Declan megpróbáltatásai több mint két órán át tartottak.

A hivatásos dadusként dolgozó Laura Oglesbyt letartóztatták gyermekbántalmazás vétségével, majd 2500 dollár (kb. 790 ezer forint) óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A tárgyalását nemrég március 8-ára tűzték ki - írja a Crime Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.