Retteg a királyi család: mindenki II. Erzsébet állapota miatt aggódik

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
II. Erzsébet állapota egészség koronavírus II. Erzsébet A királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel ezelőtt érkezett a sajnálatos hír, miszerint koronavírusos lett II. Erzsébet, brit királynő. Az uralkodó február elején ünnepelte megkoronázásnak hetvenedik évfordulóját, az egészségi állapota miatt pedig folyamatosan aggódnak a britek és a királynő családtagjai.

A 95 éves Erzsébet egy éve veszítette el férjét, Fülöp herceget és sokan attól félnek, hogy a királynő törékeny egészségét megviselheti a gyász, a még mindig tomboló koronavírus-járvány. Ezek az aggodalmak akkor erősödtek fel, amikor a királynő egy hete ismét megbetegedett, és habár javult az állapota, még mindig nem mutatkozott nyilvánosan.

Egy amerikai újság pedig nemrég a halálhírét keltette II. Erzsébetnek.

Több mint egy hete nem láthatták őt az alattvalók Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az ilyen hírek csak még nagyobb riadalmat keltenek, és nem csoda, hogy a britek jelentős része izgul szeretett királynőjük állapota miatt.

– idézte a Ripost az egyik, a királyi családot jól ismerő forrást. Az illető elmondta, hogy a mostani egy nagyon ijesztő időszak a brit uralkodói család életben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.