Az egykori álompár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nyolc év házasság után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. Kívülről úgy tűnt, hogy tökéletes az életük és boldog, harmonikus kapcsolatukat az egész ország irigykedve figyelte. A felszín alatt azonban folyamatosan gyűlt a feszültség.

Kilenc évvel a válásuk után már mindketten továbbléptek. Szinetár Dóra Makranczi Zalán mellett találta meg a boldogságot, akinek a Mintaapák című sorozat hozta meg az országos ismertséget. Zalánt ráadásuk most a TV2 népszerű hétvégi showműsorában, a Sztárban sztárban láthatja zsűrizni a közönség. Bereczki Zoli pedig Bata Éva oldalán lelt békére, aki nemrég egy kislánnyal ajándékozta meg az énekes színészt.

Bereczki ritkán beszél egykori házasságáról és arról, mi vezetett a váláshoz, de egy friss interjúban megtörte a csendet. A színész úgy érezte, hogy nagyon különbözött egymástól a valóság, az amit ő legbelül érzett és amit az újságok mutattak róla.

Bereczki Zoli és Szinetár Dóra álompár voltakForrás: Mudra László/Origo

"Ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után."

Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak... Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel

– idézte a Blikk Bereczkit, aki a Palikék Világa by Manna című műsorban őszintén beszélt válásáról.