jellemfejlődés Bereczki Zoltán házasság harag válás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori álompár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nyolc év házasság után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. Kívülről úgy tűnt, hogy tökéletes az életük és boldog, harmonikus kapcsolatukat az egész ország irigykedve figyelte. A felszín alatt azonban folyamatosan gyűlt a feszültség.

Kilenc évvel a válásuk után már mindketten továbbléptek. Szinetár Dóra Makranczi Zalán mellett találta meg a boldogságot, akinek a Mintaapák című sorozat hozta meg az országos ismertséget. Zalánt ráadásuk most a TV2 népszerű hétvégi showműsorában, a Sztárban sztárban láthatja zsűrizni a közönség. Bereczki Zoli pedig Bata Éva oldalán lelt békére, aki nemrég egy kislánnyal ajándékozta meg az énekes színészt.

Bereczki ritkán beszél egykori házasságáról és arról, mi vezetett a váláshoz, de egy friss interjúban megtörte a csendet. A színész úgy érezte, hogy nagyon különbözött egymástól a valóság, az amit ő legbelül érzett és amit az újságok mutattak róla.

Bereczki Zoli és Szinetár Dóra álompár voltak Forrás: Mudra László/Origo

"Ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után."

– idézte a Blikk Bereczkit, aki a Palikék Világa by Manna című műsorban őszintén beszélt válásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.