Mészáros Beatrix Mészáros Lőrinc Joshi Bharat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget érhetett Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt feleségének kapcsolata.

Joshi Bharat és volt felesége 31 év után váltak el egymástól. Nem kellett sokat várni arra, hogy ismét rátaláljon a szerelem, egykori munkahelyén, a Life TV-ben talált párra. A szintén elvált Kelemen Beatrixszel szerettek egymásba, de úgy tűnik, hogy a kapcsolatnak vége, a Blikk értesülései szerint legalábbis.

Forrás: Life TV

Habár mindketten úgy érezték, megtalálták a boldogságot a válásaik után, ez nem tartott sokáig. "Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jóbarátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat" - mondta akkor egy bennfentes. A visszavonult Joshi Bharat tagadta az értesülést. "Nem igaz... de nem nyilatkozunk a magánéletünkről" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.