Édesanyja elmondta, hol temettetné el Berki Krisztiánt

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képtelen feldolgozni a tragédiát Berki Krisztián családja. A médiaszemélyiség temetésének előkészületei azonban már zajlanak. Úgy tudni, Esztergomban tartanának misét Berki lelki üdvéért, gyászoló édesanyja, Júlia pedig azt szeretné, ha Krisztiánt Tatabányán helyeznék végső nyugalomra, ahol a gyerekkorát töltötte. 

"Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat"mondta az összetört Júlia a Blikknek.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

A lap szerette volna megkérdezni Mazsit is, ám ő Kecskemétre utazott a szüleihez. "Még nem tudja túltenni magát a tragédián. A családján kívül gyakorlatilag nem áll szóba senkivel, érthető, hogy ott talál igazi vigaszt" – nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

Úgy tudni, Berki Krisztián boncolása már megtörtént, ám a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell.

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.