Nem elég, hogy rohamosan csökken Harry és Meghan népszerűsége, és korábbi botrányaik miatt nem fogadja vissza őket a királyi család, egy neves szakember súlyos diagnózist állított fel Vilmos öccséről.

Egy neves brit orvos, Dr. Manish Mittal kiemelezte Harry herceg évekkel korábbi, és mostanában készült fotóit. A képek alapján arra a megállapításra jutott, hogy Károly herceg legfiatalabb gyermekének gyorsan cselekednie kell, különben két éven belül őt is utoléri az, amivel a világon milliók küzdenek.

Mittal úgy véli, Harry 40 éves korára teljesen kopasz lehet, ez pedig azért igazán rémisztő hír Meghan Markle férjének, ugyanis a negyedik X-ig már csak 2 éve van hátra.

Hamarosan kopasz lehet Harry isFotó: AFP, Jules Stenson/Ferraris

Nem ő lenne az első, aki a brit királyi családban ezzel a problémával kerül szembe. Hozzá hasonlóan a bátyja, Vilmos herceg is korán elveszítette haját, akárcsak az apjuk, Károly is, aki azonban szerencsésebb volt fiánál.

Harry számára több lehetőség is adott, vallja a doktor. Igénybe veheti a különféle hajsebészeti eljárásokat, hordhat parókát, de akár el is fogadhatja a sorsát és kopaszon éli tovább az életét – írja a Sun.