Furcsa pózban Szabó Zsófi: így még sosem láthattuk a csinos műsorvezetőt

fashion week kézenállás Szabó Zsófi kihívás videó Tiktok spárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban szinte semmi mással nem foglalkozott a bulvársajtó, csak Szabó Zsófi magánéletével. Nem csoda, hiszen Shane Tusuppal igazi sztárpárnak tűntek, akik előtt mesés közös jövő állt. Senki sem számított arra, hogy az eljegyzés után pár hónappal nem az esküvőről, hanem a szakításukról cikkeznek majd.

A szakítás óta mintha kicserélték volna Zsófit, aki úgy tűnik, most minden idejét gyermekének és munkájának szenteli. Az anyai teendők mellett azonban jut ideje saját magára is, és számára nem múló hóbort az egészségtudatos életmód. Rendszeresen sportol, és a rajongói csodálják alakját és kitartását.

@szabozsofi22#challenge♬ 3 2 1 BANG - ECHER

Van azonban, amiben még Szabó Zsófinak is fejlődnie kell. A csinos színész-műsorvezető is kipróbálta az egyik, interneten terjedő kihívást, és megpróbált kézen állva spárgázni. Mindezt a fia kérésére, ám az attrakció a nemrég feltöltött videó alapján nem sikerült jól. Zsófi legalábbis nem volt elégedett a mozdulatsorral, pedig sokaknak még ez a "félresikerült" póz sem menne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.