Saját edzője kritizálta Ronaldót: "Nincs azon a szinten, mint a többi játékosom"

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira -
futball kritika Cristiano Ronaldo Erik ten Hag focicsapat Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legdrágább játékosa, a portugál klasszis Cristiano Ronaldo számára nem úgy alakult a szezon, ahogy várta. Csapatával, a Manchester Uniteddal ugyanis nem sikerült bejutniuk a Bajnokok ligájába.

Ronaldo leromlott teljesítményében mindenképpen benne lehet, hogy idén borzalmas tragédia érte a családját. Kedvese, Georgina ikrekkel volt várandós, de az egyik baba nem élte túl a szülést. A sztárfocista és szerelme elveszítették újszülött kisfiukat, és a gyász miatt egy időre el is tűntek a médiából.

Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

Cristiano nemcsak az Instagramra, de a pályára is visszatért, teljesítményével azonban sem ő, sem az edzője nem lehet elégedett. A focista július 31-én játszott újra, de csak egy félidő jutott neki, ugyanis a csapathoz nyáron igazolt új holland edző lecserélte Ronaldót. A tréner a mérkőzés után adott interjújában meglepő módon kritizálta a klasszist.

– mondta Erik ten Hag a Bors szerint. A holland mester elárulta, hogy Ronaldo kihagyta a thaiföldi és ausztrál edzőtábort is, és hetekkel később tért csak vissza, és ezért most nincs még a megfelelő erőnléti szinten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.