Pusztító hurrikán miatt pánikolnak Amerikában: ez lehet a történelem legrosszabb vihara

Forrás: AFP/Handout
Forrás: AFP/Handout -
időutazó hurrikán Egyesült Államok Kim Windell Necos Amerika jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos áldozatokat is követel majd az a hurrikán, ami vasárnap söpör végig az Egyesült Államok keleti partvidékén található Dél-Karolina államban – állítja egy időutazó.

Az utóbbi időben egyre több állítólagos időutazó bukkant fel a különféle közösségi média felületeken. A legtöbb vándor a TikTok nevű videós platformon talált otthonra, és rémisztőnek szánt, sokszor katasztrófafilmekből összeollózott anyagokkal riogatják a gyanútlan felhasználókat. Állításuk szerint ismerik a jövőt, de jóslataik közül eddig egy sem vált valóra.

Mivel a jóslataikat hónapokkal korábban közzéteszik, így mire elérkezik a tényleges dátum, már alig valaki emlékszik arra, hogy a névtelenségbe burkolózott TikTok-profilok mit vizionálták. De nemcsak ezen a felületen, hanem a sokak által használt Facebookon is megjelentek az időutazók. Az egyik most azt állítja, pár napon belül pusztító hurrikán fog lecsapni az amerikai kontinensen.

Illusztráció Forrás: AFP/Handout

Az időutazó magát Kim Windell Necosnak hívja és 2090-ből érkezett, így nem jósol, hanem pontosan tudja, mely napokon mi fog történni. Necos szerint augusztus 14-én a történelem legsúlyosabb vihara söpör végig Dél-Karolinán, és nemcsak anyagi károkat okoz, hanem emberéletetek is követel majd a 400 km/órás szél – írja a DailyRecord.

A lap szerint a kommentelők egy része nem hisz Kim Windell Necosnak, hiszen a hivatalos időjárás-előrejelzés szerint 30 Celsius fok várható vasárnap Dél-Karolina államban. Nyomát sem látni viharnak, hurrikánnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.