Elképesztő összeget keres egyetlen Instagram poszttal Cristiano Ronaldo

futball Cristiano Ronaldo Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  Gracenote adatelemző cég megnevezte a tíz legbefolyásosabb futballistát: a listát Cristiano Ronaldo vezeti. A focistának minden egyes Intstagram-posztja hatalmas összeget hoz a konyhára. 

A listát mutatjuk is:

A Gracenote elemzése szerint Ronaldo 3,1 millió fontot (1,4 milliárd forint) keres posztonként, őt Lionel Messi követi 1 milliárd forinttal, Neymar bejegyzései pedig 505 millió forintot érnek.

Ahogy írtunk róla, Ronaldo újabban nincs csúcsformában: a portugál klasszis számára nem úgy alakult a szezon, ahogy várta. Csapatával, a Manchester Uniteddal ugyanis nem sikerült bejutniuk a Bajnokok ligájába.

Ronaldo leromlott teljesítményében mindenképpen benne lehet, hogy idén borzalmas tragédia érte a családját. Kedvese, Georgina ikrekkel volt várandós, de az egyik baba nem élte túl a szülést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.