Megpróbálták kisemmizni Gesztesi Károly egykori szerelmét

baby spa Láng Eszter Gesztesi Károly Mattesz Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terápiás babaúszás megalkotója, Mattesz Csilla nagyon nehéz időszakon van túl, ugyanis rövid időn belül szinte a nulláról kellett újraépítenie vállalkozását és az életét.

Mattesz Csilla, vagy ahogy sokan ismerik, Csilla néni tornából, úszásból és masszázsból álló babaterápiája rendkívül népszerű a kisgyermekes szülők körében. Előző üzlete népszerű volt, egyre többen jártak hozzá, de partnerével annyira megromlott a munkaviszonya, hogy nem volt más út, mint a szakítás. Az illető azonban megpróbálta kisemmizni Gesztesi Károly egykori szerelmét, Mattesz Csillát.

Láng Eszter lett Mattesz Csilla új üzlettársa a Baby Spában Forrás: Vásony Anna

– mesélte Csilla néni a Tények Pluszban.

Szerencsére talált új partnert a Baby Spához, méghozzá Hajdú Péter kedvesét, a szintén kisgyermekes édesanyát, Láng Esztert. Korábban arról szóltak a hírek, hogy Berki Mazsival indítja be a vállalkozást, de végül az élet másképpen alakította a történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.