Kulcsár Edina: "Bizonyos szempontból jobbat tettem a gyerekekkel azzal, hogy léptem"

Forrás: TV2 -
válás G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti idén év elején szakítottak, a válást azonban csak nemrég mondták ki. Nehéz és mindenki számára megterhelő hónapokon van túl mindkét fél, de az egykori szépségkirálynő egy cseppet sem bánta meg, hogy kilépett a házasságból.

Kulcsár Edina a szakítást követően már új szereleme, G.w.M oldalán tündökölt, és nem véletlenül tűnt boldognak, valóban annak is érzi magát. A nyár végén azonban mindenkit meglepett a hír, miszerint babát vár, így alig pár hónap együttlét után már a rapperrel közös gyermekét hordja a szíve alatt.

Az egykori szépségkirálynő interjút adott a Glamournak, melyben részletesen elmeséli, mi vezetett a váláshoz: "Ha egy nem működő házasságban szürkének látsz mindent, semmit nem találsz szépnek és jónak, nem tudsz magadból mit adni a gyerekeidnek."

Új párja mellett sokkal boldogabbnak érzi magát Forrás: TV2

Ezért úgy gondolja, saját gyermekeivel is jót tett, amikor kilépett ebből a kapcsolatból. Sokan viszont azzal támadták, hogy a saját boldogsága érdekében feláldozta a házasságát és a gyerekeit is, ő azonban nem így látja:

"Fel kell ismerni, ha valami nem jó, és merni kell változtatni. Nem csak magunk miatt, hanem a környezetünk miatt is. Így kellett lennie. Nincs manapság jó recept arra, hogyan ne szerezzen sérüléseket az ember. Nincs olyan ember, aki ne sérülne, és a gyerekeinket sem tudjuk megvédeni az élet velejárói ellen" – részletezi Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.