Nem mindennapi hangulatban zajlott a Hal a tortán szerda esti adásának forgatása. Először az aktuális házigazda, Polgár Tünde szólalkozott össze a műsorvezetővel, Gáspár Beával, majd utóbbi lányát támadta le a luxusfeleség férje.

A Hal a tortán e heti adásában Gáspár Evelin, Erdélyi Mónika, Polgár Tünde, Zámbó Árpy és L.L. Junior szerepel és bár eddig sem volt eseménytelen a produkció, a szerdai epizód minden korábbinál botrányosabb volt. Legalábbis a kamerák mögött, ugyanis a legnagyobb vita nem került bele a végleges változatba.

Az epizód azzal kezdődött, hogy Gáspár Bea, a műsorvezető szembesítette Polgár Tündét azzal a pletykával, miszerint miatta és a többi luxusfeleség miatt nem kerülhetett be a róluk szóló realitybe. Tünde szerint erről szó sincs, nem fúrta ki senki Beát. Az igazi balhé azonban ezután jött, viszont ezt már nem láthatták a tévézők. Nekik csak az lehetett furcsa, hogy a luxusfeleség férje, Polgár Árpád az adás végére eltűnt a képernyőről.

Polgár ÁrpádForrás: TV2

"Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt" – kezdte a Borsnak Gáspár Evelin. "Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem:"

Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt!

Evelin szerint sütött a megvetés Polgár Árpád szavaiból és amikor tisztázni szerette volna a helyzetet, a műkereskedő üzletember letámadta és közölte vele, hogy akár el is mehet, majd semmirekellőnek nevezte. Az idősebbik Gáspár-lány ekkor majdnem otthagyta a forgatás helyszínét.

Rettenetesen rosszul esett ez a bánásmód. Ez a viselkedés még akkor is elfogadhatatlan lett volna, ha történetesen valóban anyu aludt volna el aznap. Tulajdonképpen csak a rutinom tartott vissza attól, hogy elsírjam magam. Fel is hívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert nekem nincs kedvem tovább Tündééknél maradni. Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég.

Evelin végül maradt, leforgatták az adást, de szerinte érezhető a rossz hangulat a képernyőn.

Frissítés: Polgár Árpád Facebook-oldalán reagált az incidensre, nyilatkozatát ide kattintva olvahatod el!