Budapesten látták az Oscar-díjas világsztárt: magyar vér csörgedezik az ereiben

Forrás: STUDIO CANAL/Guy Ferrandis / H&K -
Adrien Brody magyar gyökerek színész Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemfüles járókelő vette észre, hogy a magyar főváros egyik forgalmas helyén, a Király utcában sétálgat A zongorista című film főszereplője, Adrien Brody.

Adrien Brody két évtizeddel ezelőtt, A zongorista című filmmel robbant be Hollywoodban. A Roman Polanski rendezte filmdrámában Brody játszotta a neves, zsidó származású lengyel zongoristát, Wladyslaw Szpilmant, az alakításáért pedig Oscar-díjat kapott.

Adrien Brody A zongorista című filmben Forrás: STUDIO CANAL/Guy Ferrandis / H&K

Azt egyelőre nem tudni, hogy egy újabb filmjének forgatása miatt érkezett-e Budapestre, vagy más okból utazott hazánkba, de nem próbál elrejtőzni a kíváncsi tekintetek elől. A 24.hu egyik olvasója ugyanis kiszúrta Adrien Brodyt, amint másodmagával sétálgatott Budapest belvárosában, a turisták körében is kedvelt Király utcában.

Érdekesség, hogy Adrien Brody magyar felmenőkkel rendelkezik. A színész édesanyja a magyar származású Sylvia Plachy fotóriporter, aki Budapesten látta meg a napvilágot egy katolikus arisztokrata apa és egy cseh zsidó anya gyermekeként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.