Heti horoszkóp (április 29. – május 5.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára kedvező lehet ez a hét, csak merjenek bátrak lenni, és beleugrani az ismeretlenbe. A Skorpiókat támogatják majd az égiek, megmutathatják mindenkinek, milyen rejtett képességeik vannak. A Halaknak pedig remek élményekben lesz részük. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Alkalmanként kifejezetten nehéz veled szót érteni, különösen akkor, amikor hangulatingadozásaid vannak. Ezekben a napokban gyakran futsz zsákutcákba, amit leginkább a Hold rád nehezedő hatása okoz. Sok akadály gördül eléd, olyan dolgok, ügyek vagy épp emberek nehezítik az életedet, amelyek/akik máskor sosem. Ezek a kellemetlen, kívülről érkező hatások átmenetileg elveszik a kedvedet, de ne hagyd magadat lehúzni a mélybe. Mégiscsak egy Kos vagy, vannak rejtett tartalékaid, amelyeket bármikor előránthatsz. Állj ellen a negatív energiáknak, mondj nemet mindarra, ami nem tetszik, amivel elégedetlen vagy. Mosolyogj többet, és ne érezd azt, hogy minden és mindenki csak púp a hátadon. A szerdai – ajándékba kapott – szabadság idején keresd a szellemi felfrissülés lehetőségét.

Bika

Több alkalommal is furcsa élethelyzetbe kerülsz a hét során, néha magad keresed a megújulás lehetőségét, máskor pedig váratlanul felkínálják neked azt. Hab a tortán, hogy előbújnak belőled a szenvedélyes és tüzes jellemvonásaid, amelyek most nem bajba sodornak, hanem látványos lendületet adnak ahhoz, hogy kiváló dolgokat alkoss. Hajt a vágy, azt érzed, szükséged van arra, hogy újra élj, a szokásostól eltérő folyamatokban vegyél részt, megismerj új embereket, netán elvállalj olyan munkákat, amilyenekben eddig még nem szereztél tapasztalatot. Hetek óta nem engedtél teret magadnak és a szenvedélynek, így nem csoda, hogy alkotni szeretnél, és ezt az érzést a munkában és a szerelemben egyaránt megélnéd.

Ikrek

Fogékony és érdeklődő leszel, nyitottá válsz olyan dolgokra is, amelyek eddig hidegen hagytak. Végre felkelti a figyelmedet pár újdonság, emellett az is, hogy embereket ismerj meg, új munkametódusokat tesztelj, vagy akár beülj rövid időre az iskolapadba, tudásod növelése érdekében. Jelentősen megnő a kommunikáció iránti igényed, meg akarsz érteni bizonyos dolgokat, ezért sok kérdést teszel fel. Szerencsére a legnagyszerűbb embereket találod meg arra, hogy feleleteket kapj, hát merj kíváncsi lenni! Légy érdeklődő és befogadó. Ösztönös megérzéseiddel épp a számodra legjobb lehetőségeket ragadod magadhoz. Segítőkre lelsz, akik szívesen mutatnak utat neked. Új barátságok kialakulásának is kedvez ez a hét.

Rák

Kapsz a hét közepén egy extra szabadnapot, ami kiváló lehetőséget kínál arra, hogy átgondold aktuális ügyeidet, kissé magadba szállj, aztán új terveket szövögess! Összességében kedvező és vidám, tartalmas napok állnak előtted, az égi hatások kedveznek a jelentős döntéseknek, hát merj bátor lenni, és beleugrani az ismeretlenbe. Bár a mondás szerint járt utat járatlanért nem szabad elhagyni – de most igen! Különösen a munkáddal, a karriereddel vagy épp a vállalkozásoddal összefüggésben adódhatnak kiemelkedően jó és előremutató lehetőségek, gyarapodhatsz anyagilag, jó befektetéseket eszközölhetsz. Erőtől duzzadsz, és arra is képes vagy most, hogy hegyeket mozgass meg.

Oroszlán

Hétfőn és kedden nem leled a helyedet, úgy tűnhet, nem érzed biztonságban magadat. Minden döcögősen halad, szinte semmit nem tudsz időre elvégezni, gyakorta esel késébe. Nem veled van a baj, az égi hatások épp kedd estig bonyolítják meg az életedet. Folyamatosan akadályokat gördítenek eléd, ezért légy türelmes, és várd ki, míg ezek a nehézkes helyzetek tovatűnnek. Épp ezért a szerdai nap különleges lesz, mert megpihenhetsz és elcsendesedhetsz egy kicsit, így csütörtöktől újult erővel és nagy lendülettel futhatsz neki a tennivalóknak. Gondolataid a hét második felére kitisztulnak, képes leszel remek ötletekkel előrukkolni, újra pozitívan szemléled az eseményeket, örömmel fogadod azt, ha valaki téged keres meg, hogy tanácsot kérjen. A napi rutin mellett foglalkozz az otthonoddal és a családoddal.

Szűz

Gondolataid sokat csaponganak a héten, és egyáltalán nem a kötelezettségek körül mozgolódnak, sokkal inkább a vágyak és az áhított jövőkép kerül a fókuszba Az anyagiak kiemelt szerepet kapnak, sok a kérdés, ám a válaszok egy része elmaradt. Kétely gyötörhet, hisz egy ideje rendszeresek a váratlan kiadások, nem érkezik többletbevétel, a munkahelyeden vagy vállalkozásodban is döcögnek a dolgok. Talán úgy érzed, hogy az élet egy picit igazságtalan veled, ám hidd el, rosszul közelíted meg a jelenlegi helyzetet. Jó az, ha kellő mennyiségű erőfeszítést teszel a sikerekért, viszont nem biztos, hogy jó helyen és jó időben csinálod mindezt. Gondold át a terveidet, és formálj rajtuk.

Mérleg

Mindegy, mi történik fenn az égen, és milyen világi impulzusok érnek... Te egész héten mész a saját fejed után, csakis a terveidet tartod szem előtt. Hát jól is teszed! Végre van bátorságod önmagadra és a céljaidra fókuszálni. Kivételesen mások problémája háttérbe szorul a saját gondjaid és feladataid megoldása mellett. Ez remek irány, csak így tovább! Létezz önmagadért! Sokat dolgozol, tüsténkedsz, és most tényleg nem kell mások álmait megvalósítani. Ezen a héten új utakat keresel, belevágsz az ismeretlenbe, nem torpansz meg egy mély gödör látványától. Emellett támogatókat is szerzel, így a csapatmunka még erősebbé tesz. Hatalmas energiád vonzóvá varázsol mindenféle téren, ezt használd ki nyugodtan!

Skorpió

A Merkúr hathatós támogatásával megmutathatod mindenkinek, milyen rejtett képességeid vannak. Merd feltárni a világ előtt titkolt adottságaidat, magadnak is jót teszel ezzel. Mindezt képes leszel úgy tálalni, hogy arra mások felfigyeljenek és vevők legyenek. Ezen folyamatok vége dicséretek és elismerések sokasága lesz. Kicsit talán gyerek is leszel, kicsit bohókás, kicsit bolond, ám épp ezáltal tudsz valami különlegeset létrehozni. Vidámságod és önfeledtséged sokakra lesz jótékony hatással. Olyan dolgokat fogsz tisztán látni, amelyek eddig is ott voltak az orrod előtt, inkább csak nem akartál tudomást venni róluk. Rájössz arra, hogy számos kérdést rosszul vagy épp görcsösen kezeltél, ám most fordul a kocka.

Nyilas

Ne bújj vissza a biztonságot kínáló csigaházba – hisz te egy Nyilas vagy! Lehet, hogy rövid időszakokra jó neked a csend és a béke, ám mindent egybevetve kell a mozgalmasság, és ez a hét épp ilyen lesz. Használd ki a Vénusz és a Jupiter jótékony hatásait, amelyeket leginkább szakmai vagy akár tanulmányi téren tapasztalhatsz meg. Előrébb léphetsz, válthatsz állást, vállalkozásba foghatsz, vagy épp befektethetsz egy jó üzletbe, ingatlanba. Mindegy, merre indulsz most, tedd meg a szükséges lépéseket, merj nagyot álmodni, és ennek megfelelően cselekedni. Légy maximalista, képes vagy magasabb fokozatra kapcsolni, ráadásul lesz alkalmad megmutatni, milyen az, ha a lehetetlent próbálod megvalósítani.

Bak

Mivel ez a hét – a munkanapok számát tekintve – rövidebb lesz a szokásosnál, sok mindent gyorsabban, fürgébben kell megoldanod. Te viszont képes vagy erre, kitartásod és elhivatottságod most is csúcsra járatódik. A megszokott nyugalmadat némi kapkodás válthatja fel átmenetileg, ugyanakkor nem hibázol, mindent megoldasz, legfeljebb a határidőkben adódik egy kis csúszás. Hidd el, ez is belefér! Ne aggódj semmi miatt, mert minden úgy alakul, hogy az az adott körülmények között a lehető legjobb legyen számodra. Ha mások iránymutatásért fordulnak hozzád, ne mondj nemet. Jusson eszedbe, hogy máskor, máshol te is rászorulsz támaszra.

Vízöntő

Jó hangulatú lesz ez a hét, jelentősebb gondokra, vitákra nem kell számítanod. Még téged is meglep, hogy azok, akik eddig sokszor figyelmen kívül hagytak vagy akár gáncsoskodtak veled, most elkerülnek. Talán rájöttek, nem tudnak neked ártani. Mivel minden körülmény adott a sikerhez, használd ki ezeket a napokat arra, hogy aktuális ügyeidet lerendezed, hisz semmilyen akadály nem gátol ebben, ami nagy kincs. A hét első napjaiban bármit megtehetsz, amihez kedved van, ugyanakkor feltétlenül figyelj oda túlzott a előzékenységedre, nehogy a te babérjaidat valaki más arassa le. Ami jár, az jár! Bátran adj hangot annak, ha valamivel időben végeztél, főleg akkor, ha kreatív módon tetted.

Halak

Jelentős témákban kell döntést hoznod ezekben a napokban, remek élményekben lesz részed, rég várt pillanatokat élsz meg, ezek pedig sok örömöt és elégedettséget hoznak magukkal. Megérint a változás szele, és nem fogsz megkapaszkodni, hanem hagyod magadat sodortatni az árral. Jól teszed! Végül épp így nő meg az igényed arra, hogy régóta döcögő vagy épp berögződött dolgaidat drasztikusan átformáld. A fogyó hold mindenben támogat, ez az elengedés időszaka. Ami eddig nem ment, az módosításokkal még működhet jól. Leszokhatsz a dohányzásról, pár kiló leadása is könnyen mehet. Emberi kapcsolataidat is érdemes átgondolni, ha pedig munkahelyváltáson, költözésen, befektetésen töröd a fejedet, ne habozz cselekedni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.