A leghíresebb sztárcsókok

csók párkapcsolat szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a szerelmes tavasz, a Life.hu pedig összegyűjtötte a hírességek legemlékezetesebb csókjeleneteit!

1. Vilmos herceg és Katalin hercegné

Álompár, álomesküvő és álomcsók - az évszázad királyi esküvőjeként is emlegetett szertartást mi más koronázhatta volna meg, mint Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegné, született Kate Middleton első hitvesi ölelkezése. Az angol trón második számú örököse és kedvese 2011. április 29-én mondta ki a boldogító igent ország-világ előtt - a tündérmesébe illő ceremóniát és a csókot azóta is irigykedve emlegetjük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee

Nem kevésbé vagyunk irigyek Deborra-Lee Furnessre, mint Kate Middletonra. Bár Hugh Jackman nem herceg, nem vár rá trónszék és főúri pompa, mégiscsak a világ egyik legszexisebb pasija. Deborra-Lee éppen a közelmúltban unta meg, hogy a férjéről azt gondolják, homoszexuális, és a házasságuk csak színjáték. Nos, a csókjukat látva mi nem kételkedünk: egy meleg férfi és "alibi" felesége nem ilyen szenvedélyes puszit váltana.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

3. Halle Berry és Adrian Brody

Bár Halle Berry és Adrian Brody "szerelme" csupán egy pillanatnyi fellángolás volt, csókjukat az egész világ láthatta. A magyar származású sztárt 2003-ban a legjobb férfi színésznek járó Oscar-díjjal jutalmazták A zongorista főszerepéért, és egy színpadi csókkal távozott a díjátadóról. Pedig milyen szép pár lennének.

4. Michelle és Barack Obama

Az amerikai elnök egyáltalán nem tartja rangjához méltatlannak, hogy megcsókolja a feleségét. A nyilvánosság előtt Michelle és Barack Obama váltott már csókot, adott egymásnak puszit, a legszebb és legemlékezetesebb összeborulásuk mégis Obama beiktatási bálján csattant el közöttük.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Justin Timberlake és Jessica Biel

Sokáig élt se veled, se nélküled kapcsolatban az énekes és a színésznő, mióta azonban hivatalosan is összekötötték az életüket, minden harmonikusnak tűnik közöttük. Sőt, Justin Timberlake és Jessica Biel egy sportmeccsen is olyan szenvedélyesen csókolózott, hogy ha nincs körülöttük a több ezer szurkoló és a számtalan kamera, talán meg sem állnak az ölelkezésnél. Nincs is szebb a szenvedélyes szerelemnél...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Madonna, Britney Spears és Christina Aguilera

A popkirálynő és trónkövetelői egy 2003-as díjátadón adták elő azóta is emlékezetes performanszukat. Britney Spears és Christina Aguilera menyasszonyi ruhában énekelték Madonna Like a Virginjét, majd megjelent a szupersztár is, és mindkét "aráját" szájon csókolta. Madonna egy interjúban azt mondta, hogy bár Britney remekül csókol, még egyszer nem vállalná be a show-t. A díva nem ismétli önmagát.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.