Ryan Gosling Suki Waterhouse motorozás színész szerelem randi Bradley Cooper Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Bradley Cooper megcsalja modell barátnőjét. A színész egyik kolléganőjére vetett szemet és randizni vitte a motorján. Ejnye, Bradley!

Bradley Cooper mindig is nagy szívtipró hírében állt. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a színész most a pimaszul fiatal modellel, Suki Waterhouse-szal jár. Elvileg. Korábban hírbe hozták már kolléganőjével, Jennifer Lawrence-szel is, most pedig ismét egy "munkatársára" csapott le Rachel McAdams személyében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rachel és Bradley - együtt?

Ha minden igaz, ő most szingli, de visszahúz a szíve expasijához, Ryan Goslinghoz. Közben elment egy körre Bradley-vel: lencsevégre kapták, amint édeskettesben motoroznak, aztán együtt is ebédeltek. Tudjátok még követni? Egy bennfentes szerint végigflörtölték és nevetgélték az egészet. Állítólag a sztár egy pillanatra sem tudta levenni a szemét Rachelről. Most akkor szőke vagy barna?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.