5 sztár, akivel ma szívesen randiznánk

Forrás: AFP/Getty Images/Valerie Macon -
Joaquin Phoenix Valentin nap színész Jenson Button Forma-1 valentin 2014 A szürke ötven árnyalata Leonardo DiCaprio Jamie Dornan Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezért utálja mindenki a Valentin-napot című cikkünkben február 14-e szeretetéről és utálatáról már sokat értekeztünk, most azonban ideje, hogy lelki terror helyett egy kicsit üdítőbb vizekre evezzünk. Összeszedtünk öt olyan pasit, akitől akkor sem vennénk zokon, ha V-napon randira hívna, ha szívből utáljuk ezt a szeretetnapot.

Jamie Dornan

Mivel ezerrel zajlanak A szürke ötven árnyalata munkálatai, Mr. Dornan igencsak aktuálisnak számít. Decemberben ugyan megszületett a jóképű színész első gyermeke, ettől azonban még teljesen nyugodtan képezheti Valentin-napi álmodozásunk tárgyát. Főleg, hogy legutóbb igencsak szexi képek készültek róla. Vele ugyanis akkor is elmennénk egy romantikus, szívecskés vacsira, ha Jamie nem is azonosult még tökéletesen Christian Greyjel.

Forrás: Northfoto

Jenson Button

A sármos Forma-1-es pilótával is szívesen eltöltenénk egy estét. Arról azonban nem szabad megfeledkeznünk, a versenyző január végén elveszítette az édesapját, így most gyászol. Lehet, hogy vacsi helyett inkább egy közös jógára lenne szüksége, azt ugyanis imádja, és sokat is űzi a kedvesével.

Forrás: AFP/Jorge Guerrero

Leonardo DiCaprio

Leóról a Titanic óta álmodoztunk, most azonban még esélyünk is lenne nála. A színész ugyanis szebbnél szebb lányoknak csapja a szelet, és nem is igazán akaródzik megállapodni egyikőjük mellett sem. Arra azonban figyelni kell, hogy lehetőleg ne hozzuk szóba a március 2-ai Oscar-gálát, ha ugyanis ő is legalább annyira rápörgött a díjra, mint az egész világ, kínos perceket okozhatunk magunknak. Biztosítsuk őt támogatásunkról, és minél hamarabb váltsunk témát.

Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Harry herceg

Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, Harry pár hete otthagyta az állását. Ettől függetlenül a munkanélküli herceg még jó partinak számít, nyugodt szívvel elrabonánk őt egy éjszakára Cressida Bonastól. Igaz, hogy unokaöccse születése óta visszacsúszott egy helyet az öröklési sorrendben, ez azonban semmit sem von le az értékéből.

Forrás: AFP/Lefteris Pitarakis

Joaquin Phoenix

Aki látta már moziban A nő című alkotást, egész biztosan randizna Joaquin Phoenixszel, hogy kicsit megvigasztalja megtépázott lelkét. Az amerikai színész, aki 2005 áprilisában önként vetette magát alá egy rehabilitációs kezelésnek, tavaly még úgy nézett ki, mint a saját nagyapja, a 2014-es Golden Globe-gálára azonban igencsak kikupálódott. Szerintük egy Valentin-napi búfelejtő vacsi mellé kiváló társaság lenne.

Forrás: AFP/Getty Images/Valerie Macon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.