Gwyneth Paltrow és Chris Martin lebuktak!

Forrás: Northfoto -
lesifotós paparazzi Chris Martin válás Gwyneth Paltrow szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelentették be, hogy válnak, a minap azonban együtt vacsoráztak egy étteremben.

Vajon ez egy se veled, se nélküled kapcsolat kezdete, vagy csak a volt házaspár békés baráti vacsija? Egyelőre csak a vacsora a biztos, amelyet egy olasz étteremben költött el Gwyneth Paltrow és Chris Martin nem sokkal a szakításuk bejelentése után. A fotó akkor készült róluk, amikor távoztak az étteremből. Naná, hogy a hátsó kijáraton kereszül. Vajon megszokásból, vagy csak nem akartak lebukni? A kérdés egyelőre nagyon sok, a válaszokat még várjuk. Azért egy kicsit drukkolunk is nekik, hogy újra összejöjjenek.

Forrás: Northfoto

A pár 2003-ban házasodott össze, két közös gyermekük született, de kicsivel több mint tíz év házasság után úgy döntöttek: külön folytatják. A rossznyelvek szerint Chris Martin állítólag Kate Hudsonnal csalta meg a színésznőt, aki viszont Elle Macpherson férjével szűrte össze a levet.

Megtaláltuk Gwyneth Paltrow hasonmásáthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140408-atalakit-a-jono-team-gwyneth-paltrow-hasonmassa-alakitottuk-kittit.htmlGwyneth Paltrow magánéletéről, divatbakijairól, munkájáról sokat hallani mostanában. Kittiről viszont keveset tudtunk, egészen addig, amíg meg nem látogatott minket. Mi a közös a két szőkeségben? Az, hogy hihetetlenül hasonlítanak egymásra, amire mi még inkább ráerősítettünk egy szép sminkkel, frizurával és ruhával.ÁtalakítunkOrigoKate Hudsonnal csalta meg férje Gwyneth Paltrow-t?http://www.life.hu/intim/20140327-kate-hudson-amerikai-szinesznovel-csalta-meg-chris-martin-brit-enekes-feleseget-gwyneth-paltrow-t.htmlÚjabb titok derült ki a Coldplay frontembere és Gwyneth Paltrow válásáról: a hírek szerint egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk – aki történetesen nem más, mint Kate Hudson.Intim--Gwyneth Paltrow tíz év után szakított kedvesévelhttp://www.life.hu/csalad/20140326-gwyneth-paltrow-tiz-ev-utan-szakitott-kedvesevel.htmlGwyneth Paltrow, oscar-díjas színésznő hivatalosan is bejelentette: ő és párja, a Coldplay nevű angol alternatív rockzenekar frontembere tíz évnyi házasság után szakítottak. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.