Átíratta Antonio-tetoválását Melanie Griffith

Forrás: NORTHFOTO/Starmax/EMPICS Entertainment/Dgrf -
Antonio Banderas Melanie Griffith tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június elején jelentette be Melanie Griffith és Antonio Banderas, hogy 18 együtt töltött év után elválnak. A színésznő szabadulna a legendás Antonio-tetoválásától. Már meg is van az új felirat?

Nem tudjuk, pontosan hogy áll a tetoválás eltávolítása Melanie karjáról, de a legfrissebb fotók alapján úgy tűnik már meg is van az új felirat. Az 56 éves színésznőt a minap Los Angeles utcáin kapták lencsevégre egy fehér tapasszal a karján. A kötésen a következő felirat állt: Mel. Úgy tűnik, Melanie Griffith rájött arra, hogy elsősorban önmagára kell figyeljen és önmagát kell élete középpontjába állítania. Szerintünk ez nem is olyan rossz irány. Hajrá, Melanie!

Forrás: NORTHFOTO/Starmax/EMPICS Entertainment/Dgrf

Ki miatt dobta Antonio Melanie-t?

Az elmúlt hónapokban több nő neve is felmerült, akik miatt véget érhetett Antonio Banderas és Melanie Griffith házassága. Az egyik Mallika Sherawat indiai színésznő, akivel állítólag együtt is nyaralt a spanyol színész. A másik Natascha Berg egykori német szépségkirálynő. Egyelőre azonban egyik információt sem erősítették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.