Augusztus végén A káosznak vége, itt a Szűz hava! című cikkünkkel üdvözöltük a szeptembert. Ott már megemlítettünk pár születésnapos sztárt, most azonban kipótoljuk ezt a listát. A Life.hu szerint ők a legszexibb, szeptemberben született hírességek.

Keanu Reeves szeptember 2-án lett 50 éves

2013 decemberében összeszedtük azokat a szexi sztárokat, akik a tavalyi évben töltötték be 50. életévüket. Abba az összeállítása akkor a Mátrix-filmek főszereplője még nem került be, most viszont az ő születésnapjáról szólt minden. Kedvencünknek, akinek tragédiákkal bővelkedő életéről itt írtunk részletesebben, boldog születésnapot kívánunk.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Hugh Grant szeptember 9-én lesz 54 éves

Szülinapot ünnepel a héten Hugh Grant is, akinek idén januárban született meg a harmadik szerelemgyereke. A sármos színésznek előző kapcsolatából már van egy kislánya, Tabitha és egy kisfia, Felix. Így a Golden Globe-díjas angol színész egész biztosan nem ünnepel egyedül. Isten éltesse őt!

Forrás: AFP

Ryan Phillippe szeptember 10-én lesz 40 éves

Reese Witherspoon exférje a negyedik X-be lép. A szőke színésznő 2007-ben vált el Ryantől, akivel 1999-ben keltek egybe. Két gyermekük született, Deacon 2003-ban, Ava pedig, aki már kész nő lett, 1999-ben. Reese egyébként azóta harmadszor is anya lett, Ryanról azonban sajnos nem érkeznek a boldog hírek. Reméljük, örömteli ünneplésben lesz része a születésnapján.

Forrás: AFP/Rob Kim

Colin Firth szeptember 10-én lesz 54 éves

A háromgyermekes angol színész, a Bridget Jone- rajongók Mark Darcy-ja is szülinapozik szeptemberben. Firth 2011-ben nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat A király beszédében nyújtott alakításáért. Mi pedig azóta is arra várunk, hogy berobbanjon valami új és különleges filmmel. Boldog szülinapot, Colin!

Forrás: Northfoto

Guy Ritchie szeptember 10-én lesz 46 éves

Madonna angol exe, aki egyébként forgatókönyvíróként és filmrendezőként keresi a kenyerét, szintén most ünnepel. Szerencse, hogy ő a popdívától való 2008-as válása után sem tűnt el a szemünk elől. Olyan alkotásokkal ajándékozott meg minket, mint a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Spíler, vagy éppen az új Sherlock Holmes-filmek. Isten éltessen, Guy!

Forrás: Northfoto

Harry herceg szeptember 15-én lesz 30 éves

Henrik herceg, aki egyébként csak a becenevén Harry, szeptember 15-én tölti be a 30-at. Harry, akinek új barátnője kiköpött olyan, mint Katalin, az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében a 4. helyet foglalja el, amióta világrajött a tündéri unokaöccse. Abban biztosak lehetünk, hogy Károly és Diana fiatalabbik fiának lesz a felsoroltak közül a legpuccosabb szülinapi bulija. Boldog születésnapot!

Forrás: AFP/Justin Tallis

Will Smith szeptember 25-én lesz 46 éves

2013 októberében szomorúan írtuk meg, hogy Will Smith és Jada Pinkett Smith házasságának is vége. Ők ketten 15 éve házasodtak össze, két gyermekük van, és bár őket tartották Hollywood egyik legbiztosabb kapcsolatának, a tavalyi évben valami megváltozott köztük. Reméljük, azért Will bulijára újra egy asztalhoz ül majd a család. Isten éltesse!

Forrás: AFP/Kevork Djansezian