Megvan az időpont George Clooney és Amal Alamuddin esküvőjére

Forrás: AFP/- -
esküvő házasság sztárvendég George Clooney Velence időpont Lana Del Ray Amal Alamuddin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney és jegyese, Amal Alamuddin Velencében házasodik össze szeptember 29-én. A volt olasz kulturális miniszter adja össze őket.

A velencei esküvői helyszínt már néhány hete tudjuk, az időpont azonban eddig ködös volt, szeptember végét emlegette a bulvársajtó. Egy olasz regionális napilap azonban úgy tudja, szeptember 29-én áll oltár elé George Clooney és libanoni-brit kedvese, Amal Alamuddin.

Forrás: AFP/-

Az amerikai filmsztárt és az ügyvédnőt a volt olasz kulturális miniszter, korábbi római polgármester, Walter Veltroni adja össze – írja az MTI a Corriere del Venetóra hivatkozva.

A volt római polgármester az elmúlt napokban nyújtotta be kérelmét a lagúnák városának önkormányzatához, hogy ott eskethesse a jegyespárt. Az esküvő helye a Ca' Farsetti, a velencei önkormányzat épülete.

A lap tudni véli azt is, hogy a sztárpár a Cipriani hotelben foglalt szobát, ahol az amerikai színész a velencei filmfesztivál alatt szokott megszállni, valamint a Canale Grande partján álló Aman luxusszállodában.

A menyasszony az olasz újság szerint Oscar de la Renta-ruhát fog viselni. A minap azonban látogatást tett Alexander McQueennél is, aki annak idején Katalin hercegnő ruháját is tervezte.

Amal hétkarátos aranyból készült jegygyűrűje több mint 500 ezer euróba (157 millió forint) került. Az esküvőre Lana del Rey énekesnő is hivatalos, és a virágdíszeket alkotó Munaretto cégnél már hetek óta folyik a lázas készülődés.

A napilap szerint az, hogy a menyasszony babát várna, vagy az, hogy egy londoni anyakönyvvezető előtt már pénteken egybekeltek volna, csak pletyka.

Az esküvőjére készülő Clooney közben remek hírt kapott: már biztosan Golden Globe-trófeával tér haza a január 11-i gáláról: a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók neki ítélték oda a Cecil B. DeMille-díjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.