Videó: Hogyan reagálnál, ha egy ismert pornósztár arra kérne, érintsd meg?

videó találkozás Barcelona hétköznapi ember felnőttfilm pornósztár erotika show sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te hogyan reagálnál, ha egy ismert felnőttfilmsztár állna veled szemben? Visszavonulsz a csigaházadba? Netán izgalomba jössz? Egy spanyol csapat filmre vette.

Képzeld el, hogy a semmiből egyszer csak előtted terem egy jól ismert pornósztár, aki arra kér, érintsd meg. Vajon hogyan éreznéd magad?
Ez a kiindulópontja annak a videónak, amely a barcelonai Erotic Showra készült. Habár mindenki másképp reagált a nem mindennapi felszólításra, látszik, hogy a résztvevőknek nem volt ellenére a dolog. A felvételt alább te is megnézheted:

Kitálaltak pornófogyasztási szokásainkról

Az egyik leglátogatottab pornóoldal rendszeresen oszt meg érdekes információkat felhasználóik szokásairól. Hogy melyik a kedvenc pornónapunk, melyik hónapban nézzük a legtöbb erotikus filmet, illetve mit szeretnek a nők és a férfiak, azITT kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.