100 szeretőt számlál Brigitte Bardot – köztük néhány nőt is

modell nők film férfi önéletrajz szülés Brigitte Bardot magánélet szerető Roger Vadim szexszimbólum gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkossági kísérletek, szeretők és állatmentés - így lett a hatvanas évek szexszimbólumából állatvédő aktivista. A 80 éves Brigitte Bardot-ról nemrég megjelent életrajzi könyv rántja le a leplet.

Nem csupán férfiak, de nők is megfordultak annak idején Brigitte Bardot ágyában – tálalt ki az ötvenes évek szexszimbólumának magánéletéről Ginette Vincendeau, aki nemrég életrajzi könyvet írt a díváról.

Brigitte Bardot és az ikonikus bikinije Forrás: AFP

A gazdag perzsa családba született színésznő szexuális kisugárzásával nem csupán a divatszakmát és a filmvásznat hódította meg, hanem első férjét, Roger Vadim filmasszisztenst is, aki nemcsak feleségének akarta a mindössze 16 éves Bardot-t. Neki köszönhette első filmszerepét, az 1952-es Crazy for Love-ot. A nemrég 80. születésnapját ünneplő Brit – ahogyan a családja hívta – szülei hiába tiltották a nála 6 évvel idősebb férfitól, öngyilkossági kísérlete után beleegyeztek a fiatalok házasságába.

Később neki köszönhette Jean-Louis Trintignant színészt, akivel 1956-ban ismerkedett össze az És Isten megteremté a nőt című filmjének forgatásán – és akivel állítólag nem tudták abbahagyni a csókolózást, hiába ért véget a jelenet forgatása. Nem maradt sokáig a férfi mellett – ahogy Bardot maga is elismerte, több mint 100 szeretője volt, köztük néhány nő is. Fia, Nicolas második férjétől, Jacques Charrier-tól született meg, ám még ugyanebben az évben másodjára is megpróbált véget vetni az életének: egy doboz altatót vett be és felvágta az ereit.

Bardot második férjével, Jacques Charrier-vel és fiukkal, Nicolasszal Forrás: AFP

"És Isten megteremté Brigitte Bardot-t"

Gazdagság, szerelmek és hírnév - mégis boldogtalannak vallotta magát minden idők egyik legünnepeltebb filmsztárja. A Life.hu sztárszerzőjének, Takács Nórának az írását Brigitte Bardot-ról ITT olvashatod.
Brigitte Bardot felhívására ezrek tüntettekhttp://www.life.hu/bulvar/20130512-brigitte-bardot-szineszno-felhivasara-ezrek-tuntettek-a-bikaviadalok-ellen-a.htmlAktivisták négy-ötezer fős tömege tüntetett a bikaviadalok ellen Brigitte Bardot egykori filmcsillag felhívására Franciaországban. Madridban is tüntetést tartottak a bikaviadalok állami támogatása miatt.TV + BulvárBotrány! Kiderült Marilyn Monroe újabb leszbikus kalandjahttp://www.life.hu/intim/20140909-marilyn-monroe-egykori-szexszimbolum-leszbikus-viszonyt-folytatott-dramatanaraval-natasha-lytessszel.htmlMarilyn Monroe egykori szexszimbólum állítólag drámatanárával folytatott leszbikus viszonyt, két évig együtt is éltek.IntimOrigoSosem láthattuk még ilyen hétköznapinak Audrey Hepburnthttp://www.life.hu/news/20140813-audrey-hepburn-sosem-volt-meg-ennyire-hetkoznapi-mint-bob-willoughby-fotoin.htmlHamarosan megjelenik a hollywoodi díva mindennapjait megörökítő fotóalbum, amelynek minden egyes darabját a hírességeket fotózó Bob Willoughby készítette.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.